Esports

L'equip d'Optimist del CN Cambrils competeix a l'Interregionale optimist-Club Nautique Saint Raphael, a França

Per Redacció

Imatge de la regata disputada a França, aquest cap de setmana

L’equip d’Optimist del Club Nàutic Cambrils va participar el passat cap de setmana a l'Interregionale optimist - Club Nautique Saint Raphael, a França. Una competició en la qual Alicia Fras va quedar 2a classificada femenina, mentre que va assolir el lloc 19 en la classificació general.

La regata va comptar amb la participació de 139 xiquets, en la seva majoria francesos, però també provinents d'altres països com Alemanya, Suïssa, Mònaco i, com a clubs catalanes, el de l’Escala i el Club Nàutic Cambrils. En els tres dies de competició es van celebrar sis proves en unes difícils condicions, amb regates de 4 a 6 nusos. Finalment François Barbet, del Club La Pelle de Marsella es proclamava vencedor. Pel que fa als cambrilencs, Nil Subirats era 13è, Alicia Fras 19a, Marina Fargas 26a, Sergi Sevil 27è, Lluís Fargas 38è, Carla Vallverdú 74a i Laia Vallverdú 109a.
La participació en aquest tipus de competicions complementa la preparació dels regatistes per assolir els objectius de la temporada.

Comenta aquest article