Informació general

Talls de circulació al carrer de Pau Casals per l’arranjament de l’accés a la plaça del Pòsit

Per Redacció

Treballs d'arranjament al carrer de Pau Casals amb la cruïlla del carrer de les Barques

Els treballs d’arranjament del tram del carrer de Pau Casals a tocar de la plaça del Pòsit obligaran a fer talls de circulació selectius durant dues setmanes. Des d'aquest passat dilluns i fins dissabte al matí s’instal·larà un senyal de prohibit el pas –excepte els veïns– a la cantonada del carrer de les Barques amb la plaça d'Aragó i es tallarà completament, també als veïns, el carrer de les Barques a l’alçada del carrer de Pau Casals. A més, es tancarà el tram nord del carrer de Pau Casals.

Així doncs, només els veïns podran entrar pel carrer de les Barques des de la plaça d’Aragó (on es doblarà l’enllumenat per evitar accidents) i només quedarà lliure una part del vial del carrer de Pau Casals. D’aquesta manera, es garanteix tant l’entrada als pàrquings i cotxeres com la recollida de residus dels contenidors soterrats. El proper dissabte al matí s’obrirà de nou tota la circulació, tornant a la normalitat el cap de setmana. A partir del dilluns, 10 de novembre, es tallarà completament l’altre mig vial, el sud, del carrer de Pau Casals.

Les obres

Les obres de la primera setmana consistiran en solucionar els problemes de l’enllumenat públic a la cruïlla del carrer de les Barques –que requerirà obrir i tancar la rasa–, recol·locar les llambordes mogudes del tram nord del vial i prolongar la pendent de la rampa de vehicles d’entrada a la plaça. La segona setmana es repetirà l’operació al tram sud. És a dir, s’arranjaran els desperfectes de les llambordes i es rebaixarà la pendent de l’altre part del vial del carrer de Pau Casals.

Comenta aquest article