Informació general

L'Associació de Xiringuitos de Cambrils s'adhereix a la Fecam

Per Cristina Sierra

D'esquerra a dreta: Tomàs Sierra, Llorenç Blasco, Victorià Luque i David Chatelain, ahir, a la seu de la Fecam

La seu de la Fecam va acollir, ahir al matí, la signatura del conveni d'adhesió de l'Associació de Xiringuitos de Cambrils a la Federació d'Empresaris. L'acte va anar a càrrec del president de la Fecam –Victorià Luque–, el president de l'Associació de Xiringuitos –Llorenç Blasco–, el regidor d'Urbanisme de l'Ajuntament –David Chatelain– i el president de la Unió de Botiguers –Tomàs Sierra–.

Treballar i millorar l'excel·lència dels xiringuitos

L'Associació de Xiringuitos es va recuperar aquest any i a hores d'ara compta amb 21 establiments afiliats. Segons va manifestar el seu president, "nosaltres pensem molt en el futur i volem fer nous projectes amb l'Ajuntament i que la Fecam ens recolzi. Volem treballar i millorar l'excel·lència del servei i estar a l'alçada del que demana el nou model de l'oferta turística". Llorenç Blasco va apuntar que l'associació vol recolzar l'Ajuntament per fer de les platges un bon servei. "El primer que veu un turista és la platja i després els xiringuitos i volem que la gent parli bé del nostre servei", va afirmar.

Victorià Luque: "La unió fa la força"

Victorià Luque va celebrar aquesta nova incorporació a la Fecam i va apuntar: "nosaltres l'objectiu que busquem és anar tots junts i que el teixit empresarial de Cambrils estigui representat. És important que estiguem tots junts perquè la unió fa la força". El president de la Fecam també va agrair la tasca duta a terme pel regidor d'Urbanisme perquè l'Associació de Xiringuitos es pogués incorporar a la federació. Per la seva part, David Chatelain i Tomàs Sierra van celebrar aquesta adhesió. "Tota incorporació i renovació de la Fecam és una molt bona notícia", va apuntar Chatelain.








Comenta aquest article