Esports

Molts bons resultats pels atletes del Club Atletisme Cambrils en la fase prèvia del campionat de Catalunya

Per Pere FerrandoL'atleta cambrilenca, Elbereth Lanciano, en un moment de la prova de llançament de martell
Aquest cap de setmana es va disputar a Sabadell la fase prèvia del Campionat de Catalunya en categories d’iniciació d'atletisme. La participació dels atletes del Club Atletisme Cambrils ha creat grans expectatives donada l’exitosa estadística assolida: 11 atletes classificats per a la fase final de 13 participants, amb un total de tres atletes alevins, cinc infantils i tres cadets que van assolir places a la jornada final, reservada a les 12 millors marques de cada prova i categoria. A més, cinc d’ells ho feien entre les tres primeres posicions: Elberteth Lanciano va quedar en la primera posició en la prova de martell infantil; Tània  Borrero va aconseguir la segona posició en la prova de pes infantil; Sílvia Gutiérrez va ser segona en la prova dels 80 metres llisos, categoria infantil; David Álvarez també va aconseguir un segon lloc en la prova de perxa aleví, mentre que Carlos Martínez va quedar tercer en els 300 metres llisos de la categoria cadet.

Rècords de Cambrils
També es van assolir quatre nous rècords de Cambrils, ja que Sandra Álvarez va millorar la seva plusmarca en llançament de martell en categoria cadet amb 30,78 metres. Sílvia Gutiérrez va batre el rècord en els 80 metres llisos, - que ostentava Judith Codorniu-, amb una marca de 14"56. Elbereth Lanciano va millorar espectacularment la seva marca personal en martell infantil amb una marca de 33,11 metres. I Pau Gimeno va batre el rècord establert per Xavier Blàzquez l'any 1987 en 600 metres llisos, amb una marca de 1'53"08.

Cal constatar doncs, l’òptim estat de forma en que han arribat els atletes locals a la màxima competició nacional, tot i esperant que puguin reeditar aquests bons resultats a la fase final, que es disputarà a El Prat de Llobregat el cap de setmana del 17 i 18 de juny.

Comenta aquest article