Informació general

S'instal·len els llums de Nadal

Per Cristina Sierra

Llums de Nadal del carrer de Ferran Sors

Per quart any consecutiu, Cambrils s'avança al Nadal amb la instal·lació dels ornaments lluminosos nadalencs. A principis de la setmana passada, la brigada municipal va començar a col·locar els llums als carrers de Cambrils. Segons han apuntat fonts del consistori, la brigada anirà instal·lant els ornaments de manera progressiva, d'acord amb el volum de feina que tingui. De moment, els llums ja es poden veure als carrers del Barri Antic, del Nou Cambrils i del port i aquests dies s'està treballant a la zona de l'Eixample.

Nous ornaments

Des de l'Ajuntament han explicat a revistacambrils.cat que abans de començar a instal·lar els llums la brigada va fer un treball previ per comprovar el seu estat. Enguany hi ha novetats i és que s'han comprat 40 nous ornaments nadalencs–30 d'un model i 10 d'un altre– que es podran veure en les properes setmanes. Des del consistori han explicat que el fet de comprar els nous llums no significa que hi hagi un increment de l'enllumenat, sinó que els ornaments substituiran aquells aparells que han quedat antics i no funcionaven.

Recordem que l'Ajuntament de Cambrils va optar per instal·lar els llums de Nadal al mes d'octubre de l'any 2011. Amb aquesta mesura el consistori va aconseguir un estalvi de 72.000 euros, ja que no es van llogar els llums que suposaven una despesa de 50.000 euros i es va decidir reparar l'enllumenat que era de propietat municipal. A més, des de fa tres anys el consistori es fa càrrec de l'emmagatzematge, manteniment i muntatge, unes despeses que anteriorment eren assumides per empreses externes.


Ornaments nadalencs instal·lats al carrer de Consolat de Mar

Comenta aquest article