Cultura

El Centre Cultural acollirà el taller de coaching "Lideratge transformador, l'actitud com a punt de partida i com generar-la"

Per Redacció

El proper dimecres 15 d'octubre, el Centre Cultural acollirà  el taller “Lideratge transformador, l'actitud com a punt de partida i com generar-la”, impartit pel coach Jorge Cuervo. El taller, organitzat per l’APGCC (Associació de Professionals de la Gestió Cultural de Catalunya)  amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cambrils i de la Diputació de Tarragona, es farà a la tarda de les 16 a les 20 hores. La sessió pràctica proposarà clarificar idees que s'utilitzen de manera intuïtiva i que porten a creences errònies i dificultats pràctiques per entendre què és el lideratge i quina relació té amb l'actitud.

Els temes seran tractats amb participació activa dels assistents mitjançant exercicis pràctics, debats i anàlisi de situacions que els permeti desenvolupar les seves habilitats, així com transferir l'aprenentatge al seu entorn professional. En concret, es tractaran els següents punts: per què és tan important liderar en entorns complexes quan creix la incertesa?; entendre com afecta el canvi a la nostra base biològica i quina repercussió té sobre la iniciativa i la creativitat; la relació entre lideratge i actitud, i generar la pròpia actitud i com impactar als altres.

El curs s’adreça a professionals de la gestió cultural de qualsevol àmbit o especialitat de la gestió cultural o a altres professionals del sector cultural interessats en adquirir coneixements sobre lideratge.  Les inscripcions es poden fer al web de l'APGCC omplint el següent formulari. El preu és de 15 euros pels socis (10 euros pels socis en situació d'atur) i de 25 euros pels no socis. El termini d'inscripcions finalitzarà dilluns 13 d'octubre.

Jorge Cuervo és Coach Certificat CPGCC en Co-Active Coaching, membre d'ICF certificat amb acreditació PCC i titulat en Coaching de Sistemes Relacionals ORSC. Llicenciat en Farmàcia (UB), MBA (ESADE) i diplomat en Planificació Estratègica. Durant 20 anys ha estat directiu a diverses companyies multinacionals. Consultor i formador des de 2001 i Executive Coach i conferenciant des del 2007. Especialista en desenvolupament d'equips, autogestió, lideratge i gestió del canvi. Col.labora amb universitats, Cambres de Comerç i Barcelona Activa. A més, també és l'autor del llibre 'Mejor liderar que mandar'.

Comenta aquest article