Cultura

El 5è Premi de Narrativa Marítima Vila de Cambrils Josep Lluís Savall tanca el termini de presentació amb 15 obres

Per Redacció

Mireia Vancells, autora de l'obra "Negra memòria" va guanyar la quarta edició del Premi de Narrativa Marítima Vila de Cambrils Josep Lluís Savall

Un total de 15 obres, dues més que l’anterior edició, participen al cinquè Premi de Narrativa Marítima Vila de Cambrils Josep Lluís Savall, convocat per l’Ajuntament de Cambrils. El termini de presentació es va tancar el passat divendres, 3 d’octubre i ara el jurat haurà de valorar les obres, que són originals i inèdites, escrites en català i tenen el mar com a element central de la narració.

El jurat està format pel regidor de Cultura de l'Ajuntament de Cambrils –Francesc Garriga–; la directora editorial de 9 Grup Editorial –Rosa Rey–; el filòleg, traductor i escriptor Pau Vidal; l’escriptora guanyadora del 4t premi de Narrativa Marítima Vila de Cambrils amb l’obra “Negra Memòria" –, Mireia Vancells–, i la bibliotecària de la Biblioteca Municipal, Rosa M. Fusté. El veredicte es farà públic durant el lliurament del premi, el proper dia 29 de novembre a la Sala de plens del consistori, en el marc del programa de la Festa Major de la Immaculada.

L’autor de l’obra guanyadora rebrà com a premi 3.000 euros a compte dels drets d’autor de la primera edició i la publicació de l’obra guanyadora a càrrec de Cossetània Edicions, que dóna suport a la convocatòria. Aquest premi biennal ja ha permès que quatre autors vegin les seves obres a les llibreries. Els guanyadors de les edicions anteriors són David Gomariz Tocino (Moros a la costa), Carme Lafay (Tots tenim secrets), Jordi Cortés (L’última platja) i Mirea Vancells (Negra Memòria).

Comenta aquest article