Informació general

La Policia Local destrueix més de 6.200 objectes comissats de la venda ambulant il·legal

Per Redacció

Material destruït per la Policia de Cambrils ahir al matí

La Policia Local de Cambrils va destruir, ahir al matí, un total de 6.238 objectes comissats i intervinguts de la venda ambulant. El material, que Secomsa va traslladar a la planta incineradora de Constantí, es va comissar majoritàriament duran els mesos d'estiu. Entre els objectes intervinguts hi havien 797 còpies il·legals de DVD i CD, 1.018 bosses de mà, 808 ulleres, 606 moneders, 425 samarretes o equipaments esportius, 408 polseres, 284 peces de joguines i 299 gorres i barrets. A més, també hi havia bijuteria, tovalloles, mocadors i fulards, roba interior i altres objectes diversos.

Campanya informativa dirigida als possibles compradors

La Policia Local de Cambrils també va portar a terme una una campanya informativa en relació a la venda ambulant no autoritzada al carrer. Entre altres accions, es van repartir tríptics informatius a tots els establiments hotelers i càmpings de municipi perquè els lliurin als seus clients i també als equipaments municipals, centres cívics i al patronat de Turisme. L’objectiu és conscienciar i fer arribar als possibles compradors i persones que venen a passar les seves vacances a Cambrils de la problemàtica i la irregularitat que comporta el fenomen del “top manta”tant des del punt de vista social com econòmic.

Els tríptics contenen informació sobre la prohibició d’aquesta pràctica, segons el que estableix l'Ordenança de Mesures per Garantir la Convivència Ciutadana sobre la protecció de la salubritat, l'ús racional i ordenat de la via pública, la salvaguarda de la seguretat pública, la protecció de la propietat intel·lectual i industrial, la competència lleial en l'economia de mercat i els drets dels consumidors i usuaris.

Comenta aquest article