Cultura

La primera edició del festival Musikastrum se celebrarà dissabte a l’Ateneu

Per Redacció



Cartell de la I edició del Musikastrum
La primera edició del festival Musikastrum de Cambrils se celebrarà aquest dissabte, 11 d’octubre, des de les 22 hores de la nit fins a les 3 de la matinada, a l’Ateneu Juvenil. El concert de rock, organitzat per l’Associació de Músics de Cambrils amb la col·laboració de l’Ajuntament, estava previst inicialment el 22 d’agost al passeig de les Palmeres però es va haver d’ajornar per la pluja. La iniciativa s’emmarca en les activitats del Pla Municipal de Joventut 2012-2015 per donar cabuda als músics cambrilencs, ja siguin formacions amateurs o que ja porten un temps a l’escena.

El cartell serà el mateix que ja van anunciar en la roda de premsa la regidora de Joventut, Laura Mellau, i el president de l’Associació de Músics de Cambrils, Erik López, el passat 20 d'agost. Els cinc grups de rock participants tenen components de Cambrils, ja que Musikastrum vol recuperar l’esperit de la Mostra de Rock i del primer Cambrirock, un festival que va créixer fins a convertir-se en una referència a nivell estatal i que va celebrar la seva última edició el 2011.

Euler, Zero, Languedoc, Deluto i DFA

Per l’escenari del festival hi passaran el quartet de rock fusió Euler; els Zero; el heavy metal de Languedoc, el punk rock de Deluto i el trash metal de DFA (Danger Free Animals). Per a més informació es pot consultar la pàgina de Facebook de Musikastrum.

Comenta aquest article