Esports

Tres podis cambrilencs a la VIII regata Cambrils A Bon Port

Per Redacció

Pòdium de la classe 29er amb victòria de les regatistes del CN Cambrils, Carla i Marta Munté

El cambrilenc Món Cañellas es proclamava campió en làser radial de la VIII edició de la regata Cambrils a Bon Port. Una competició celebrada el passat cap de setmana al Club Nàutic Cambrils amb la participació de 94 embarcacions i 121 regatistes de 12 clubs repartits en les classes làser radial, làser 4.7, 420 i 29er. La regata va arrencar dissabte des de la zona de llevant del club a les dotze del migdia. Durant la jornada es van celebrar totes les proves previstes, així com l'endemà diumenge. Tot i la previsió de poc vent, finalment els regatistes van poder realitzar totes les proves.

L’entrega de premis es va fer cap a les cinc de la tarda. Món Cañellas ocupava la primera posició en làser radial, seguit de Matías Sabaté i Néstor Cano, tos dos del Masnou. En 4.7 el pòdium era per a Albert Carcellé, d’Altafulla, seguit per la cambrilenca Míriam Oliva i Beatriz Muro, també d’Altafulla. En làser 420, Marta Torner i Enrique Mir, del Club Nàutic Port d’Aro, es feien amb la primera posició. La segona era per a Sílvia Mas i Marta Dávila, del Club Nàutic el Masnou. La tercera per a Álex Bru i Andreu Pujol del Club Nàutic el Balís. Finalment, la classe 29er se l’enduien les regatistes del Club Nàutic Cambrils Carla i Marta Munté. Flavià Robles i Alexandre Buquet, del Balís, pujaven al pòdium com a segons. Completaven el pòdium Nil Mas i Fran Núñez del Garraf.

Els premis van ser entregats per Pep Subirats i Fabián Escudé, director tècnic i gerent del club cambrilenc, respectivament, Josep Segué, representant territorial de la Federació Catalana de Vela i Xavier Martí, regidor de turisme de l’Ajuntament de Cambrils.

Comenta aquest article