Informació general

La segona Ruta de la Tapa serveix més de 32.000 tapes

Per Redacció

Magret d'ànec amb foie i xutney de mango elaborat per la taverna Lekeitio

La segona edició de la Ruta de Tapa ha servit al voltant d’unes 32.550 tapes. Del 22 de setembre al 5 d’octubre, la trentena de bars i restaurants cambrilencs participants van oferir una gran varietat de tapes –cuina tradicional, cuina japonesa o cuina d’autor–, acompanyades de la cervesa patrocinadora, San Miguel, a un preu de 2,50 euros.

Des de l’organització han valorat que la primera setmana de la ruta, la del 22 al 28 de setembre, l’afluència de clients que van tastar les diferents tapes va ser molt bona, mentre que la segona setmana va començar una mica més fluixa pel mal temps. No obstant, aquest darrer cap de setmana, els dies 3, 4 i 5 d’octubre, l’afluència de gent va tornar a pujar. Com en la primera edició, els comensals van poder puntuar i valorar les tapes del 0 al 5 al fulletó. Properament, es donarà a conèixer la tapa guanyadora que rebrà una placa commemorativa "Millor Tapa 2014" en representació de l’Hostaleria de la zona i tindrà la possibilitat de participar a la fira de la Tapa de Barcelona al 2015. Entre tots els participants se sortejaran dues entrades a PortAventura i un lot de productes San Miguel.

A la iniciativa, impulsada pel Patronat de Turisme de Cambrils, San Miguel i l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria, hi van participar els establiments: Marro Cafè, El Sorral, La Casa del Vermut, Degustació Daniel Salinas, Lekeitio, La Galera, Txoko Donostiarra, El Colmado, Fonda Montserrat, Icky’s, Portus, El Cafè de la Tertulia, Las Cadenas, La Riera, Calypso, La Central, Duomo Pizzeria, Zero Zero Pizzeria, La Taverna del Port, El Pati, La Sacristia del Port, Lizarran, El Moll, Mar de Tierras, Tendències del Mediterrani, Piñas, l’Original, El Dos, Sushi Hoshi i Casa Macarrilla 1966.

Comenta aquest article