Informació general

Mor Josep M. Vallès, exdirector de Revista Cambrils

Per Redacció



Josep M. Vallès, en una imatge d'ara fa un any
Ahir al vespre moria, a casa seva i de manera sobtada, Josep M. Vallès Domingo, als 87 anys d'edat. Vallès va ser un dels fundadors de la Revista Cambrils i en va ser director l'any 1965. En la primera i segona època de la publicació hi va tenir un paper molt actiu a través dels seus articles i les seves col·laboracions. Ara fa un any, en motiu de la commemoració dels 60 anys de la Revista Cambrils, els diferents directors de la publicació en feien un balanç. Vallès acabava el seu escrit amb aquestes paraules: "A les nostres mans tenim un panorama informatiu de primera categoria i estem obligats a procurar que segueixi amb la seva tasca pel bé de la vila de Cambrils".

D'altra banda, com a agent de la propietat immobiliària, Josep M. Vallès va formar part de la FIABCI, la Federació Internacional de Professions Immobiliàries. Vallès va intervenir com a ponent en diferents congressos de la FIABCI, celebrats arreu del món.

Josep M. Vallès també va ser regidor de l'Ajuntament de Cambrils, a finals dels anys 60 i fins a inicis dels 70. Va tenir el càrrec de tinent d'alcalde quan Josep Martí n'era l'alcalde.

Comenta aquest article