Informació general

Oliver Klein qualifica d'"intolerable, irresponsable i indolent" l'actitud de Mercè Dalmau

Per Redacció



Oliver Klein durant la sessió plenària celebrada el passat dimarts
El portaveu del grup municipal de Nou Moviment Ciutadà –Oliver Klein– ha enviat un comunicat de premsa per valorar els fets que van succeir en el ple ordinari celebrat el passat dimarts, quan l'alcaldessa –Mercè Dalmau– es va negar a respondre les preguntes que el grup havia presentat a l'OAC fora del termini establert pel Reglament Orgànic Municipal. Klein ha titllat d"'intolerable irresponsable i indolent" l'actitud de Mercè Dalmau. “Amb aquesta decisió l’alcaldessa intenta dissimular el seu total desconeixement de molts dels temes pels que se li pregunta i, a la vegada, amagar els errors comesos”, assegura en el comunicat.

Segons el portaveu, les preguntes que plantejava l'NMC "eren de màxima actualitat i transcendència per a tots els cambrilencs i cambrilenques", com el cas Llobet, els ajudats per a l'obertura de nous negocis, els resultats dels diners invertits en la captació de turistes russos i les prioritats que ha establert la nova regidora encarregada de polítiques de personal, Lluïsa Rom. “Evitar respondre aquestes preguntes és un frau a la democràcia i al dret de la ciutadania a estar informats del destí final que se li dona als diners dels seus impostos. En un moment com l’actual en el que la transparència i les explicacions són més necessàries que mai, l’alcaldessa ens estafa un debat fonamental en l’àmbit municipal i s’amaga darrera excuses inacceptables”, manifesta Klein.

En el comunicat, el regidor de l'NMC apunta que, “l’alcaldessa ha convertit els plenaris en un tràmit administratiu buit de contingut polític, excepte quan intenta excusar la seva mala gestió actual en una suposada herència que en tot cas ja hauria d’estar amortitzada”. Klein afirma que des del Nou Moviment Ciutadà es continuaran fent preguntes "malgrat que l'alcaldessa ni escolta ni respon" i demana a Dalmau que “recuperi la sensatesa i vegi les preguntes que fa l'NMC no com una amenaça sinó com una oportunitat per donar la cara davant el Ple Municipal i, per extensió, davant tota la ciutadania”.

Klein demana que Carme Cros es disculpi per haver-lo titllat de "barrut"

En aquest comunicat, el portaveu de l'NMC també fa referència a les paraules que li va dedicar Carme Cros i la "convida" a que es disculpi per haver-lo titllat de "barrut". Pel regidor del NMC “aquest tipus de comportaments son més propis d’un programa frívol de televisió que del plenari de l’ajuntament de Cambrils en el que l’educació i el respecte sempre han estat una prioritat”. De totes maneres ha advertit que “malgrat els menyspreus i les desqualificacions que puguin rebre per part dels membres de l’equip de govern, els regidors i regidores de l'NMC continuarem fent la nostra feina i continuarem preguntant tot allò que creguem important per als cambrilencs i cambrilenques. Per part de l’alcaldessa i el seu equip només esperem que ens responguin tal i com és el seu deure”.

Comenta aquest article