Societat

La Regidoria de Relacions Cíviques ofereix un pla formatiu per a entitats tres dimecres d’octubre

Per Redacció

Imatge de la Mostra d'Entitats celebrada el passat 7 de setembre al parc del Pescador

La Regidoria de Relacions Cíviques ha tornat a programar un pla formatiu per a entitats els propers dimecres 8, 15 i 22 d’octubre. Amb el nom "Els Dimecres d’Octubre", les tres sessions pretenen ser un recurs pràctic i dissenyat a mida per enfortir les entitats i donar eines per organitzar els seus actes per fer-se visibles.

Aquestes sessions formatives estan dirigides a entitats en general, ja constituïdes o persones que vulguin emprendre un projecte col·lectiu d’associacionisme. Es realitzaran els dimecres 8, 15 i 22 d’octubre al Centre Cívic Les Basses, de les 18.30 a les 21 hores. Les persones interessades poden inscriure’s de forma gratuïta a la recepció del centre cívic o enviant un correu electrònic a participacio@cambrils.cat.

Les dues primeres aniran a càrrec de l’experta en associacionisme, Irene Borràs. El 8 d’octubre se centrarà en els diferents tipus d’actes perquè les entitats es facin visibles i la seva utilitat. I el 15 d’octubre parlarà de l’organització d’esdeveniments, els elements que cal tenir en compte abans, durant i després de l’acte i les eines 2.0. El periodista de la Cadena Ser –Marc Càmara– oferirà la tercera i última sessió el dimecres 22 d’octubre sobre com donar el màxim de difusió als actes.

L’objectiu de la Regidoria de Relacions Cíviques és continuar donant suport a l’associacionisme del municipi. Ara, el pla de formació per entitats vol donar resposta a les necessitats actuals, les inquietuds i els reptes de les associacions en aquests moments.

Comenta aquest article