Esports

El Club Handbol Cambrils enceta els actes de celebració del seu 25è aniversari

Per Redacció

Els sis presidents que fins ara ha tingut el club juntament amb la mare i la germana de Vicens Andreu

Aquest passat dissabte 27 de setembre, el Club Handbol Cambrils va organitzar el XIIIè Memorial Vicens Andreu, en record a qui va ser fundador del Club, a les instal·lacions del Pavelló Municipal d’Esports. Una jornada plena d’activitats que van començar a dos quarts de deu del matí i es van allargar durant dotze hores, celebrant-se en total una dotzena de partits amb els equips de totes les categories.
La matinal va iniciar-se amb els partits de les categories més petites. Els equips pre-benjamí, benjamí i aleví, que van disputar diversos partits d’exhibició contra els equips del Projecte solidari FIATEH de Tarragona i també entre ells mateixos. Els petits de la casa, van fer les delícies del nombrós públic i van divertir-se de valent.
Posteriorment va ser el torn de la categoria cadet masculí, en que van prendre part el CH Salou, el CE Tortosa i els amfitrions. La competició en format de triangular, la va guanya l’equip salouenc, que en el primer partit va superar al Tortosa amb molta claredat i en el segon va haver d’esforçar-se molt més per superar al Cambrils. Al seu torn els cambrilencs es van desfer del Tortosa i van ocupar la segona posició.
L’equip sènior femení, va ser l’encarregat d’encetar les activitats de la tarda,  disputant el seu encontre amb el Tarragona HC. Un partit en que les locals van notar la falta de ritme de competició i malgrat la reacció final, van acabar perdent per 21-26.
Tot seguit l’equip juvenil masculí va enfrontar-se al rival més competitiu de tots, el cadet A del Bm. Granollers. Els locals amb molt d’esforç i caràcter, van plantar cara durant bona part de l’encontre, però els granollerins van imposar finalment la seva qualitat i físic, amb un resultat final de 23-37.

Presentació dels equips i homenatge als expresidents del club

Com a moment culminant de la jornada, al voltant de les set de la tarda, es va fer la presentació de tots els equips del club, amb la foto de família del centenar de jugadors amb que compta, els entrenadors i tots els col·laboradors. I a continuació, dins dels actes del 25è aniversari, es va fer un petit homenatge a tots els presidents que ha tingut el club durant la seva història. Es va fer entrega d’una placa commemorativa a Juan Vicente Méndez, Jordi Pujol, Jordi Pedret, Carmen Vera, José Antonio Gallego i Miguel Ángel Díaz, l'actual president, i va acabar amb unes paraules de l’ex-president José A. Gallego que va agrair tots els que han posat el seu esforç per tirar endavant els projectes del club i va fer un especial reconeixement a la tasca d'Òscar Fernandez i de Xavi Solano, durant tota la vida del club. Tampoc es pot oblidar de la tasca desenvolupada per Pablo Galan durant 20 anys. Ja per acabar, també es va fer entrega d’un petit obsequi a la mare i la germana de Vicens Andreu, en uns moments molt emotius.
Per cloure les activitats programades, l’equip sènior maculí, va enfrontar-se a l’handbol Esplugues de primera catalana. Els cambrilencs van fer un partit molt seriós i van dominar en tot moment l’encontre imposant-se per 34-27 i posant així el punt i final a dotze hores d’activitat.

Agraïments del club

Des del club es vol agrair la presència de tots els equips que van ser presents en aquest acte i a tots els jugadors, entrenadors i col·laboradors, per l’esforç i l’entrega que han demostrat. El club també vol agrair la presència de tots els familars, amics, coneguts i aficionats en general, per omplir la graderia del pavelló i mostrar el seu caliu al llarg de tota la jornada.
El CH Cambrils també vol destacar el suport donat pels nous patrocinadors del club per aquesta temporada, que amb les seves aportacions ajuden a promocionar i a fer crèixer l’handbol a Cambrils. Aquests espònsors són Isopan Ibérica, Moldtrans, Serveto, El Cafè de la Tertúlia, Casa Paco Cambrils i Virginia Bay Salou.

Comenta aquest article