Esports

Victòria del FC Cambrils, empat del Cambrils United i derrota del Vilafortuny aquesta jornada

Per Redacció

El jugador de l'United, Turko, pugna per la pilota amb un jugador del Bonavista en el partit disputat ahir al matí a l'Estadi Municipal

Futbol

Segona Catalana

UD Tancat 0 - FC Cambrils 1

El FC Cambrils es va retrobar, aquest passat dissabte a la tarda, amb la victòria al camp del cuer, el Tancat, l'únic equip que encara no ha sumat cap punt després de quatre jornades disputades. El partit va ser molt travat i l'únic gol del partit va venir d'un llançament directe de falta, des de tres quarts de camp, que va ser obra de Sergi Güell, just quan feia poc que els cambrilencs s'havien quedat amb un jugador menys per expulsió amb doble targeta groga de Kylian. Posteriorment va ser el Tancat qui veuria com l'àrbitre li expulsava dos jugadors.
Aquest proper dissabte el FC Cambrils rep el Jesús Catalònia.

Tercera Catalana

Cambrils United 2 - Bonavista 2

El Cambrils United va saldar la visita del Bonavista amb un empat. Els quatre gols del partit es van fer a la primera part. Primer s'avançaven els cambrilencs, al minut 2 de partit, amb un gol de Rubén. Amb l'1 a 0, l'United es va relaxar i va veure com el Bonavista donava la volta al marcador en els minuts 5 i 15. Deu minuts després, l'United aconseguia el gol de l'empat, obra d'Arnau Rodríguez. La segona part es va caracteritzar per un joc molt travat i en la que cal registrar una ocasió clara de gol per part del Bonavista que el porter cambrilenc Albert Espinosa va desbaratar.
El proper cap de setmana el Cambrils United juga al camp de la Unió Astorga.

Falset Esportiu 2 - UE Vilafortuny 1

El Vilafortuny va perdre, ahir a la tarda, al camp del Falset i també va perdre l'ocasió de col·locar-se líder del grup. El partit va ser molt intens i des de les files del Vilafortuny hi ha una queixa generalitzada a l'actitud de l'àrbitre del partit que no assenyalava les faltes que rebia el Vilafortuny i que va allargar el partit fins el minut 97, just després que el Falset marquès el seu segon gol. El Falset s'havia avançat al marcador a la mitja hora de partit. El Vilafortuny va empatar a la segona part, al minut 64 de partit, mitjançant Joan Ferraté. El 2 a 1 arribava al minut 96 de partit, quan el Vilafortuny jugava amb 10 jugadors, per expulsió de Rafael Ortiz a qui li havien fracturat el nas en una jugada i l'àrbitre li recriminava que perdés temps. La reacció del jugador va propiciar la targeta vermella.
El proper cap de setmana el Vilafortuny juga a casa davant l'Hospitalet de l'Infant.

Bàsquet

CB Navàs 70 - CB Cambrils 47

Pèssim partit del Sènior A en el seu desplaçament a la pista del CB Navàs. Els locals van aconseguir parcials de (7,0) i (8,0) en diferents instants del partit que els va permetre incrementar les diferències i per tant agafar avantatges que els cambrilencs es van veure impotents de reduir. El màxim desavantatge dels visitants va ser de 25 punts en el minut 4 de l’últim període, (38,63).
En el minut 4 del 1r quart el resultat va ser d’empat a 7 punts, a partir d’aquí un parcial de (7,0) dels locals , els va situar 7 punts amunt, (14,7), minut 8. Dues cistelles consecutives dels del Baix Camp per un punt de tir lliure dels locals va fer que acabés el període amb el resultat de 15 a 14.
En el 2n quart el domini dels locals va ser clar, (21,8). Només iniciar-se un parcial de (8,0) va posar el Navàs 12 punts amunt (23,11), minut 4. Els blanc i blaus van reduir el desavantatge, però en el minut 7, un altre parcial local de (7,0) els va posar 17 punts amunt. Amb aquesta diferència favorable al Navàs es va anar al descans amb el resultat de (36,19).
El 3r període va començar malament per als de Pedro Lòpez ja que van encaixar un (7,2) que els va situar a 22 punts dels locals. Aquesta diferència es va mantenir fins a la fi del quart que va acabar en (55,23). Parcial (19,14). Només començar l’últim quart, els cambrilencs van reduir el desavantatge a 17 punts, però una vegada més, un parcial local de (8,0) els va posar a 25 punts (màxima diferència del partit). Els cambrilencs, amb un (0,8), van reduir el desavantatge a 17 punts i els del Bages van tornar a l’òrbita dels 20 per acabar guanyant de 23, (70,47).
El proper cap de setmana el CB Cambrils juga a casa davant el Manyanet de Reus.

El Cambrils CH va empatar a 4 en el partit disputat aquest passat divendres a la nit al Palau Municipal d'Esports

Hoquei


Cambrils CH 4 - Sferic de Terrassa 4

El Cambrils CH ha empatat en el segon partit de la temporada, disputat al pavelló municipal cambrilenc el passat divendres a la nit. Des de la xiulada inicial ja es va veure que l’equip terrassenc no va venir a Cambrils per marxar sense cap punt i el ritme que va tenir el partit va ser molt viu amb moltes i molt bones jugades en totes dues porteries. Tant fort va ser el ritme que als tres minuts de començar el partit l’àrbitre va xiular penal en contra del Cambrils i el jugador terrassenc es va encarregar de marcar fent pujar el primer gol del partit al marcador 0-1.
El partit va continuar igual que els primers minuts amb jugades de molta qualitat per part del Cambrils i fruit d’això una bona combinació entre els jugadors cambrilencs va finalitzar en una bona rematada del jugador local Rubén Garcia fent l’empat del partit 1-1. Tot va seguir igual, el Cambrils no va deixar de jugar la bola i jugar-la molt be però el gol no arribava, a falta de sis minuts per finalitzar la primera part un gran xut del jugador local Robert Mena va acabar al fons de la xarxa visitant fent pujar al marcador el segon gol local  2-1. Semblava que la primera part acabaria en aquest resultat però una falta directa aturada pel porter local Marc Nolla i no ser allunyada  de l’àrea va donar lloc a un embolic de jugadors al voltant del porter cambrilenc i fruit d’un rebot la bola va entrar dintre la porteria local fent pujar l’empat al marcador 2-2. El marcador estava a punt de posar-se a zero quan a falta de tres segons una gran combinació del Cambrils va acabar amb una bona jugada del local Oriol Borràs desfent l’empat del marcador i anant al descans amb el marcador favorable al Cambrils per 3-2.
La segona part comença amb anades i vingudes d’ambdós equips i així quan es portaven 7 minuts de la primera part una falta directa a favor de l’Sferic és aturada pel Marc Nolla però el rebot es agafat per un jugador visitant fent entrar la bola a la porteria i posant el marcador en empat 3-3. Cinc minuts més tard, en un contraatac frustrat del Cambrils va donar lloc a que els terrassencs agafessin la defensa del Cambrils fora de lloc fent de nou gol i posant-se de nou al davant al marcador per 3-4 cosa que no passava des del primer gol del partit. Els nervis van sortir a la pista per part dels jugadors locals veient-se aturats cada vegada per un porter terrassenc que, pels comentaris del seus company, estava fent un molt bon partit. Quan l’afició cambrilenca es pensava que el partit s’acabaria perdent, una jugada ben portada pels jugadors locals a falta d’un minut i vint-i-dos segons va acabar en penal assenyalat per l’àrbitre, l’encarregat de llençar-lo va ser el jugador local Robert Mena fent inútil d’intervenció del porter visitant, aconseguint el quart gol dels locals i deixant el marcador en 4-4.
Fins al final del partit el Cambrils no va parar d’intentar fer el cinquè, cosa que no va succeir finalitzant el partit en empat a quatre.
Tot i l’empat els jugadors locals del Cambrils van fer un gran partit. El campionat acaba de començar i la lliga es molt llarga, el proper partit es diumenge i el Cambrils visita el camp del Molins de Rei a les dotze del migdia.

Futbol sala

Primera Divisió Catalana

CFS Rapitenc 5 - Mediterrani Cambrils 6

El CFS Medditerrani va estrenar-se en la nova temporada de lliga a la pista del nouvingut de la categoria, el CFS Rapitenc, i ho va fer amb una ajustada victòria de 5 a 6, després de desaprofitar un còmode avantatge d’1 a 5 al descans. Va acabar patint i va aconseguir el gol de la victoria a falta d’un minut i mig.

Bon inici de partit de l’equip cambrilenc que, des d’un bon començament va portar el domini del partit, demostrant la seva superioritat tècnica i tàctica davant d’un rival molt físic i voluntariós, però amb pocs recursos per crear perill. Ben aviat, al minut 2, Gerard va avançar als cambrilencs superant al porter rival en un u contra u, i un minut després, el porter del Mediterrani, Milan, va rebre una passada després d’una sacada de banda i va dirigir-se cap a la porteria contrària sense oposición i des de mitja distància va superar al porter local amb un xut ajustat al pal. Amb el resultat a favor, el Mediterrani va jugar molt còmode, però al minut 7 un fort xut d’un jugador del Rapitenc des de la llarga distància va topar en un jugador del Mediterrani, despistant el porter Milan. La pilota va tocar al travesser i el rebot va ser aprofitat per un jugador local per escurçar distàncies.
Lluny d’afectar el gol en contra, el Mediterrani va creure més en la seva superioritat i en poc més de tres minuts va fer l’1 a 5. Fran va marcar després d’una bona combinació amb Marc Berzosa. Després, el mateix Marc Berzosa va tornar a marcar en una jugada personal i per acabar Héctor que va aprofitar una mala sortida del porter local.
En la represa, el panorama va ser totalment diferent, perquè el jugadors cambrilencs no van sortir amb la mateixa mentalitat i això ho va aprofitar l’equip local per fer dos gols en poc més d’un minut. Aquests dos gols van esperonar l’equip local que va continuar posant setge a la porteria del Mediterrani per tal d’empatar el partit, cosa que aconseguiria a falta de 8 minuts per acabar el partit. Va tornar a marcar dos gols en menys d’un minut.
Amb el partit empatat, el Mediterrani va tornar de nou a endollar-se, però sense dominar com a la primera part. Tres grans intervencions de Milan van evitar que l’equip local s’avancés en el marcador. Per contra i a falta d’un minut i mig i, aprofitant un rebuig del porter local, Alexis feia el gol de la victòria per al Mediterrani.
El proper dissabte, el Mediterrani rebrà a casa la visita de l’Inter La Pineda, un altre nou equip a la categoria.

Segona Divisió Catalana

CFS Laguna 9 – Torredembarra Atlètic 0

Els CFS Laguna es va estrenar a la lliga amb una contundent i còmoda golejada contra el Torredembarra Atlètic per 9 a 0. L’equip cambrilenc no va tenir pietat i ben aviat, en el minut 2, es va avançar en el marcador amb un gol obra de José Luis Martínez i uns minuts després el mateix jugador feia el 2 a 0. Deu minuts després, Anchuela feia el tercer, mentre que Granero marcava per partida doble en només un minut. Amb el 5 a 0, el Laguna es va mostrar contundent en atac i, en el minut 34, arribaven dos gols més obra de Cristian i Adrià Triviño. A continuació, Daniel Tejera i Yeray arrodonien la golejada.
La propera jornada, l’equip es desplaçarà a la pista del CFS El Catllar.

Comenta aquest article