Informació general

ANC Cambrils demana voluntaris per a la campanya porta a porta Ara és l'hora

Per Redacció

Assaig de la V a la plaça de la Vila, el passat 7 de setembre

ANC Cambrils fa una crida a la ciutadania per a que s'apunti com a voluntari, a través del web araeslhora.cat, de cara a la campanya porta a porta, la gigaenquesta, a favor de la independència. L'objectiu de la campanya és aconseguir 100.000 voluntaris a tot Catalunya que puguin dedicar, al menys, una tarda des d'aquest mes d'octubre fins el dia de la consulta, per fer unes breus enquestes a la població. Les enquestes es faran per parelles i consisteixen en sis preguntes amb una durada d'uns tres minuts per enquesta. A hores d'ara n'hi ha una quarta part del total de voluntaris que es precisen. Pel que fa a Cambrils, es necessiten 240 voluntaris per cobrir tot el municipi i a hores d'ara n'hi han 54.
Les enquestes es passaran per les tardes i els dissabtes al matí. A Cambrils se centraran els esforços el dissabte 11 d'octubre. Aquell dia, l'ANC Cambrils disposarà, a més, d'un servei per cuidar nens per aquelles persones que tinguin fills i vulguin participar en aquest esdeveniment.

Protestes pel dia que se suspengui la consulta

La campanya de l'ANC i Òmnium Cultural està previst que comenci a tot el país, el dissabte 4 d'octubre. De totes maneres, des de l'organització està previst que si se suspèn la consulta, està tot preparat per a iniciar la campanya aquell dia mateix. A més si se suspèn la consulta, l'ANC i Òmnium convocaran protestes davant els ajuntaments del país a les 19 hores.
En aquest mateix sentit, des d'Arran es convoca la ciutadania, el dia que se suspengui la consulta, davant els ajuntaments a les 20 h. i a fer un repic de cassoles per les places i carrers com a protesta.

Comenta aquest article