Esports

Set Cambrils organitza aquest diumenge un clínic de pàdel amb la parella número 1 del món Alejandra Salazar i Icíar Montes

Per Cristina Sierra

D'esquerra a dreta: Alberto Estébanez, Manel Basquens, Lluís Abella i Rosa Maria Parra, ahir al matí a les instal·lacions de Set Cambrils

Les instal·lacions de Set Cambrils acolliran, aquest diumenge, el clínic de pàdel amb Alejandra Salazar i Icíar Montes, la parella número 1 del World Pàdel Tour. Ahir al matí, el regidor d'Esports –Lluís Abella–, el gerent de Set Cambrils –Manel Basquens–, el director esportiu –Alberto Estébanez– i la coordinadora de vendes de l'hotel Tryp Port Cambrils –Rosa Maria Parra– van presentar el clínic de pàdel que es fa per primer cop a les instal·lacions de Set Cambrils.

El clínic consistirà en dues tandes de dues hores de classe amb les jugadores professionals que es farà al matí i a la tarda hi haurà un torneig americà per equips en el qual cada equip comptarà amb una de les professionals com a capitana. A més, els assistents podran compartir un dinar amb Salazar i Montes. A hores d'ara, el clínic compta amb 18 persones apuntades i el torneig americà amb 14. Les inscripcions es poden fer a set@setcambrils.com o trucant als telèfons 977 36 43 20 o 600 058 155.

Esport en auge

El regidor d'Esports va mostrar la seva satisfacció perquè les instal·lacions de Set Cambrils acullin un esdeveniment tan important com aquest. "Estem parlant de dues campiones del món, dues jugadores que són les 'Messi' del pàdel", va manifestar. Abella també va comentar que en pocs anys el pàdel ha guanyat molts adeptes i cada cop hi ha més persones que s'interessen en practicar aquest esport. En aquest sentit, Alberto Estébanez va explicar que el fet d'organitzar un clínic amb les dues jugadores professionals és molt interessant, ja que tant esportistes professionals com amateurs podran aprendre els coneixements i tècniques de les campiones mundials. "És la millor parella del món i vindran a explicar i a ensenyar les seves tècniques. És una aposta per la qualitat".

Per la seva banda, Manel Basquens va repassar el primer any de vida del club i va explicar que aquest estiu el Campus que han organitzat ha aplegat més de 500 xiquets i xiquetes. A més, hi ha prop de 1.000 usuaris que practiquen pàdel i tennis i l'Escola del club, que va començar els cursos a principis de setembre, ja compta amb més de 200 nens. "Estem molt contents de consolidar l'esport de raqueta", va manifestar. Per últim, la coordinadora de vendes de l'hotel Tryp Port Cambrils ha agraït a Set Cambrils la seva aposta pel turisme esportiu i familiar i es va mostrar convençuda que la relació de l'hotel i el club tindrà continuïtat.

Comenta aquest article