El Cambrils Club Triatló manté la permanència a la Lliga de Clubs de Primera Divisió

Salva Gran va quedar segon al Duatló Vila Ducal de Montblanc
Després de 16 proves organitzades per la Federació Catalana de Triatló repartides per tot el territori català, Calafell acollia l'últim triatló de la Lliga 2014, el passat diumenge. El Cambrils Club Triatló va aconseguir mantenir la permanència a la Lliga de Clubs de Primera Divisió. Va ser un dia de competició dur i amb molt de nivell, on el CCT va acabar situant-se en una meritòria 12a posició per equips. Aquesta posició va situar l'equip cambrilenc en el lloc 16 de la lliga i tancar satisfactòriament la temporada i amb moltes ganes de començar una nova per seguir creixent i millorant.

Salva Gran guanya el 2on Duatló Vila Ducal de Montblanc

Per altra banda, el mateix diumenge tenia lloc el 2on Duatló Vila Ducal de Montblanc, duatló de muntanya amb les distàncies de 5 km cursa a peu, 19 km de BTT, i 2,5 km cursa a peu. Amb uns 120 participants, la victòria va ser per a Salva Gran del Cambrils Club Triatló, que va endur-se la prova.

Pedals non stop per recaptar diners pels xiquets amb càncer

A banda, durant el cap de setmana es va celebrar la prova Pedals non Stop al Camping Sangulí, organitzat per Martin Pagliano i el seu equip de treball, amb l'objectiu de recaptar fons pels nens amb càncer. Va ser tot un dia dedicat al fitness i al cycling. El Cambrils Club Triatló també hi va col·laborar i va formar un equip de cycling per impartir una de les classes que es van fer durant la tarda.