Societat

El Club Nàutic Cambrils acull un tast de vins conduït pel viticultor belga Frank Cornelissen

Per Redacció

Imatge del tast de vins que es va fer al restaurant del Club Nàutic

El Club Nàutic Cambrils va ser el lloc triat, ahir, per Vila Viniteca per realitzar una tast de vins molt especial. Frank Cornelissen, viticultor des de fa més de 10 anys i dedicat abans al comerç de vins i a tastar els grans clàssics més desitjats, va ser l’encarregat de conduir el tast.
22 restauradors i empresaris de botigues especialitzades de la zona van ser els convidats per conèixer els productes que el belga Frank Cornelissen va portar de les seves bodegues de Sicília.

El tast es va fer al restaurant del Club Nàutic Cambrils i va ser el tercer i últim que el belga realitza a Catalunya. De fet, dimarts en va fer un al reconegut restaurant Celler de Can Roca, i un dia abans l’havia fet a Barcelona.
Cornelissen va escollir les vessants volcàniques de l'Etna (Sicília) per fer el seu primer vi. No utilitza llevats afegits i segueix l'ecologia i les pràctiques biodinàmiques. Tampoc utilitza la fusta i per tant envasa en àmfores durant el procés de fermentació. El resultat, una sèrie de vins que es venen a tot el món. Precisament Vila Viniteca, fundada el 1932 a Barcelona, és una de les distribuïdores de vins fins més importants d’Europa i que comercia amb els vins de Frank Cornelissen. Ahir, els assistents van tastar un vi blanc, un vi rosat i set negres, alguns d’ells en primícia, ja que no estaran al mercat fins a l’octubre.

Comenta aquest article