Informació general

La Policia Local intervé 81 quilos de marihuana que estava amagada darrere de canyes de bambú

Per Redacció

Marihuana comissada per la Policia Local el passat dimarts

La Policia Local de Cambrils va intervenir, el passat dimarts, 81 quilos de marihuana d’una plantació a l’aire lliure amagada darrera d’un mur de canyes de bambú. Dos agents de paisà de la unitat de policia administrativa i seguretat ciutadana (UPAS) van sentir la forta olor que desprenien les plantes i, amb la col·laboració de la patrulla verda, van seguir el rastre fins que van arribar a una finca privada, de difícil accés, situada al camí de Mont-roig, prop de la Cooperativa Agrícola.

Els agents van descobrir la plantació i van recollir els 81 quilos de marihuana, en un alt avançat estat de maduració. A més, en un magatzem hi van trobar cabdells preparats per la seva distribució, pots de vidre per emmagatzemar-los i conservar-los, una bàscula digital i 150 bosses de plàstic. Aquesta operació és, per volum, la més gran d’aquesta temporada i supera l’acumulat durant els últims dos mesos. El valor aproximat al mercat és d'entre 70.000 i 80.000 euros. Fruit d’aquesta actuació de la Policia Local han resultat dues persones detingudes i una imputada.  

En les últimes setmanes, la Policia Local ja ha participat en dues operacions més relacionades amb plantacions de marihuana, en els dos casos conjuntament amb la Guàrdia Civil. La setmana passada en un terrat d’un edifici del carrer Tarragona i a finals d’agost en una masia de la urbanització Mas Clariana.

Comenta aquest article