Societat

Antoni Mates, autor del llibre de coaching emocional El regal dels 21: "Sigues el director de la pel·lícula de la teva vida"

Per Berta Ruiz

Antoni Mates va oferir la xerrada, ahir a la tarda, al Centre Cultural

El Centre Cultural va acollir, ahir a la tarda, la conferència "Lidera la teva vida laboral i professional a través de les emocions" a càrrec d'Antoni Mates, que és especialista en el lideratge i gestió de persones, professor d'universitat i escoles de negoci i autor de llibre "El regal dels 21". Aquest és un llibre en forma de novel·la que aporta un mètode per a gestionar les emocions.

"Si aprofitem el temps de vida, treballem per assolir els nostres somnis, gestionem les emocions i vivim en valors assolirem l'èxit"

A la sessió de coaching (procés pràctic de millora personal), organitzada per la Biblioteca Municipal, Antoni Mates va donar les pautes per gestionar les nostres emocions ja que, tal com va dir, "és la base del comportament". Segons va dir, "jo divideixo l'ésser humà en tres parts: la part emocional, la part de les relacions personals i la part del cos-energia. Hem d'aportar energia positiva per afrontar el futur i tenir eines per gestionar millor les nostres emocions. Jo sempre dic: 'sigues el director de la pel·lícula de la teva vida'. Si aprofitem el temps de vida, treballem per assolir els nostres somnis, gestionem les emocions i vivim en valors assolirem l'èxit i ens sentirem realitzats". En la seva xerrada, Matas va explicar que els tres punts que formen el triangle de l'excel·lència són els valors, el treball i el temps i va afirmar que "l'excel·lència no és un acte, sinó un hàbit".

Ser cada dia millors en la nostra vida

A continuació, Mates va explicar com va treballar el seu llibre "El regals dels 21" arran del seu viatge al camí de Sant Jaume. De fet, el llibre aporta una visió sobre el món de les emocions i com ens condicionen en tots els àmbits de la nostra vida: tant professional com personal. El llibre està plantejat com fer el camí de Sant Jaume, per etapes, però de tipus emocional. El trajecte passa per 7 etapes de 3 trams cadascuna. Les etapes són progressives i haver complert l’anterior per assolir la posterior. Amb l’objectiu de ser cada dia millors en la nostra vida i de tenir una existència el més satisfactòria i feliç possible.

Comenta aquest article