Cultura

La Rambla de l'Art projectarà els curtmetratges de nova producció dins del programa Cambrils en Curt

Per Redacció



Cartell del programa Cambrils en curt
La Rambla de l'Art Cambrils posa en marxa el programa Cambrils en Curt, una iniciativa que pretén donar visibilitat als curtmetratges de nova producció i que aquests puguin ser vistos en una pantalla de cinema. La programació de curtmetratges s'iniciarà el proper 10 d'octubre i s'allargarà fins al proper mes de maig. Aquesta mateixa setmana, s'ha donat a conèixer la composició del jurat que premiarà els millors curts que es presentin en aquesta convocatòria.

El jurat el composaran: Gemma Massagué Casas, gestora cultural i cap de la regidoria  de cultura de l’Ajuntament de Cambrils. Membre de la Associació Professional de la Gestió Cultural de Catalunya. (APGCC); Antoni Kirchner, publicista, crític cinematogràfic, Delegat de Cinematografia de Catalunya. Director de la Filmoteca de Catalunya i creador dels Sopars de cinema; Miguel Fernando Ruiz de Villalobos, periodista cultural, crític cinematogràfic especialista en literatura, cinema, teatre i el còmic; Agustí Argelich, director de FILMETS Badalona Film Festival i de BCN Sports Film. President de Catalunya Film Festivals, membre de l'Acadèmia de Cinema Català, productor de programes; José López Perez, escriptor, director de cine, crític cinematogràfic i editor de la revista digital nosolocine.net i Antoni Badimon, productor, distribuïdor i exhibidor cinematogràfic, que actuarà de secretari, i que és l'actual director de la Rambla de l’Art - Cambrils. El president del jurat serà el senyor Antoni Kirchner.

Les projeccions dels curtmetratges s’iniciaran el proper divendres, 10 d’octubre, acompanyant les sessions principals de cinema. Cada dia hi haurà una projecció del curtmetratge seleccionat, que s’anunciarà a través dels medis habituals que disposa la Rambla de l'Art. Properament es comunicaran el títols dels primers curs seleccionats i els seus horaris de projecció.

Comenta aquest article