Leandre Garcia es proclama campió de Catalunya de làser 4.7

Membres del Club Nàutic Cambrils que van participar al Campionat de Catalunya disputat a Vilassar de Mar

El regatista cambrilenc Leandre Garcia va es proclamar campió de Catalunya de làser 4,7. Va ser aquest passat diumenge després de dos caps de setmana de disputa del Campionat de Catalunya que organitzava el Club Nàutic de Vilassar de Mar. A la competició, hi van prendre part un total de 54 regatistes. Amb aquesta fita, Leandre Garcia consolida la seva bona trajectòria aquest any. El cambrilenc, però, no anava sol. L’acompanyaven deu regatistes més de l’equip de làser 4,7 del club. I d’entre ells, la regatista cambrilenca Míriam Oliva va quedar sisena en la classificació general i segona en l'apartat femení. També va destacar la quarta posició d’Aleix Nogués i la setena de Marcelo Cairo. Van ser quatre dies de condicions molt variables, amb molt poc vent i amb un camp de regates bastant difícil que els cambrilencs van superar amb bona nota.