Esports

Sis medalles per als Vent d'Estrop al campionat de Catalunya de Llagut disputat a Cambrils

Per Redacció

L'equip veterà femení va penjar-se la medalla d'or

La platja de la riera d'Alforja va acollir, aquest passat cap de setmana, el XXè Campionat de Catalunya de Llagut, on es van aplegar al voltant de 600 remers de Catalunya amb la participació de 16 clubs i un total de 56 tripulacions. El dissabte, a partir de les 15h, es van disputar les mànegues eliminatòries de totes les categories, i a partir de les 18h, per aquelles tripulacions que no es van poder classificar hi havia les repesques.

Sis medalles per al club cambrilenc

Pel que fa als resultats del campionat van ser força satisfactoris per al club cambrilenc ja que de les set tripulacions amb les que es va presentar van aconseguir dos ors, dos argents i dues medalles de bronzes.
En la categoria absoluta, la tripulació femenina, dissabte es va classificar en la 2a posició a la mànega classificatòria per darrere de Natació Badalona. Diumenge, a les semifinals, les cambrilenques van entrar en la 4a posició i per tant, no van poder entrar a la final A. Un cop a la final B, es van imposar a CN Bétulo, Mataró i CN Flix, aconseguint la 5a posició final. Per la seva part, la tripulació masculina, dissabte es va classificar en primera posició, i diumenge, a la semifinal van entrar en 2a posició i això els va permetre entrar a la final A. Un cop a la final, els cambrilencs van entrar en tercera posició final, per darrere de CR Santa Cristina i Rem Badalona.

Or de les dues tripulacions veteranes

En l'apartat veterà, la tripulació femenina, després de classificar-se en la primera posició a l’eliminatòria, va tornar a repetir el mateix resultat a la semifinal. A la final, bona regata, on les cambrilenques van lluitar contra Rem Badalona i finalment, les locals es van imposar a les seves rivals per un segon i mig i assolint la medalla d’or. Pel que fa a la tripulació masculina, els locals van superar amb claredat les eliminatòries de dissabte i van anar directament a la final A. En una final molt disputada es van imposar a CR Arenys, CNatació Badalona i AVBM Torredembarra.

Les categories inferiors també pugen al pòdium

En la categoria juvenil femení, les cambrilenques van fer la tercera posició a la mànega classificatòria de dissabte, i diumenge un cop a la final, no van poder millorar la posició, acabant en tercera posició final per darrere de CN Flix i CNatació Badalona.
En la categoria cadet masculí, un cop haver superat l’eliminatòria entrant en la primera posició, a la final de diumenge, en una regata molt disputada, van aconseguir la medalla d’argent entrant en segona posició per darrere de CN Flix. Finalment, en categoria infantil, els més petits no van poder superar la seva eliminatòria de dissabte ni tampoc les repesques, per la qual cosa no van poder disputar la final de diumenge.

Amb la disputa d’aquest campionat es dóna per acabada la temporada de competició oficial de rem de banc fix a Catalunya i ara els vogadors faran vacances per reprendre els entrenaments de pretemporada a partir del mes de novembre.


Èxit d’organització i participació

Amb motiu del seu desè aniversari, després de l'acte de lliurament de les medalles, el club cambrilenc va organitzar una mega-foto amb tots els participants dels diferents clubs i també fideus rossos per a tots ells, cuinats per la Confraria de Pescadors.
El club vol aprofitar per agrair la col·laboració del Club Nàutic de Cambrils, la Confraria de Pescadors, Ports de la Generalitat i l’Ajuntament de Cambrils, i especialment, tots aquells socis del club que han estat col·laborant amb l’organització d’aquest campionat.

L'equip veterà masculí va aconseguir la medalla d'or

Comenta aquest article