Esports

L'embarcació Il·lusió de David Bono guanya el 4t Trofeu Portman Nàutic Concurs de Pesca de Bonítol

Per Redacció

Guanyadors del concurs de pesca

Un total de 23 embarcacions van participar, el passat dissabte, al 4t Trofeu Portman Nàutic Concurs de Pesca de Bonítol a la Brumejada, organitzat pel Club Nàutic Cambrils. Una jornada de diversió al mar i a terra on més de 150 persones van gaudir del campionat, del dinar i dels premis. L’embarcació Il·lusió de David Bono aconseguir el primer lloc amb una captura total de 4 quilos 400gr. La segona posició era per a l’embarcació Llobarrete d’Antonio Anchuela, que també s’enduia el premi a la peça més gran, que feia 2 quilos 550gr. El tercer classificat era per a l'embarcació Oriol Segon de Lluís Quilez.

El concurs de pesca es va iniciar a dos quarts de nou del matí i, a mesura que les embarcacions anaven arribant a port, a dos quarts de tres de la tarda, s’anaven pesant les peces, destacant que només vuit dels participants van obtenir captures puntuables dins les regles del concurs. Tot seguit, les tripulacions i els seus acompanyants van poder gaudir d’un dinar de germanor, a base de fideus rossos fets per la Confraria de Pescadors de Cambrils i costelles preparades pel restaurant Cheers de Cambrils. L'àpat es va allargar fins les cinc de la tarda, quan es va donar pas a l'entrega de premis a càrrec del president del club, Joaquim Oliva, i Álex Franqueza de Portman Nàutic, patrocinador de l’esdeveniment.

Els primers classificats van rebre un GPS Portàtil. Per als segons classificats hi va haver un kit de seguretat (armilla, farmaciola, extintor, bengales) i per als tercers, un kit complet de neteja per a l’embarcació. A més, a la peça més gran, se’l premiava amb un VHF Portàtil. D’altra banda, entre tots els participants es va sortejar una llanterna LED recarregable, que va ser per l’embarcació Sarraceno II.

Embarcacions participants sortint a pescar

Comenta aquest article