Derrota del FC Cambrils a casa i victòries de l'United, a fora, i del Vilafortuny

El FC Cambrils va perdre amb el Camarles per 0 a 3 en el partit disputat aquest passat dissabte a la tarda a l'Estadi Municipal

Segona Catalana

FC Cambrils 0 - Camarles 3

El FC Cambrils va perdre de manera contundent, a casa, contra el Camarles, equip que, d'aquesta manera, sumava els seus tres primers punts del campionat. El Camarles va sortir al camp amb més intensitat i va aconseguir el seu primer gol al minut 14. Poc abans de la mitja part, aconseguia el 0 a 2 i,  després de la represa, el Camarles posava el 0 a 3 al marcador. Amb el 0 a 0 en el marcador, el Cambrils havia disposat d'un parell d'ocasions però sense encert de cara a la porteria rival.
Aquesta propera setmana, el FC Cambrils jugarà al camp del Tancat, l'únic equip del grup que encara no ha sumat cap punt en les tres jornades disputades.

Tercera Catalana

Hospitalet de l'Infant 0 - Cambrils United 1

Victòria de l'United en el camp d'un reforçat Hospitalet de l'Infant, que compta enguany amb tres jugadors que la temporada passada jugaven al FC Cambrils. L'United va marcar al minut 2 del partit, amb gol d'Alberto Garcia, i el marcador ja no es va moure.
Amb aquests tres punts aconseguits, els cambrilencs se situen en la segona posició de la classificació, empatats a punts amb l'Escola Sant Pere i Sant Pau.
El proper cap de setmana el Cambrils United rep el Bonavista.

El Vilafortuny es va imposar a l'España Canonja, aquest passat dissabte a la tarda

Vilafortuny 3 - España Canonja 2

Partit intens el que van disputar el Vilafortuny i l'España Canonja, aquest passat dissabte a la tarda. Al minut 1 de partit l'equip visitant s'avançava en el marcador però als minuts 16 i 18 el Vilafortuny donava la volta al marcador amb gols, tots dos, d'Albert Jiménez. Poc després, al minut 25, Ortiz posava el 3 a 1 en el marcador. A la segona part l'España Canonja va escurçar distàncies al transformar un penal.
La propera setmana el Vilafortuny jugarà al camp del Falset.

CB Morell 87 - CB Cambrils 77

El CB Cambrils ha començat la lliga amb una derrota. Els cambrilencs, a partir del minut 5 del primer quart que van empatar a 10 punts, sempre van anar a remolc del Morell amb diferències que van oscil·lar la major part del matx entre els 10 i 11 punts. El màxim desavantatge va ser de 18 punts en el minut 2 del 3r període, gràcies a un parcial de (12,0) i de 17 punts en el minut 8 de l’últim període. Quan s’arribava a aquests màxims, els cambrilencs reaccionaven i els reduïen ràpidament als 10, 11 punts abans esmentats i fins i tot als 8 punts, però sense aconseguir escurçar més les diferències en el marcador.
Pel que fa als períodes, els 3 primers van ser favorables als locals per (16,13), (21,15) i (22,21) i l’últim, empatat a 28 punts.  Les diferències a la fi de cada quart sempre a favor de l’equip local, en el 1r de 3 punts, en el 2n de 9 i en el 3r i 4t  de 10.
De tota manera davant d’un equip com el Morell amb jugadors experimentats i de nivell, els cambrilencs no van fer un mal paper, ja que es van mantenir molt a prop en el marcador. Del partit es poden extreure una sèrie de conclusions, s'ha de millorar la defensa i el rebot i evitar les distraccions que van permetre cistelles fàcils dels locals. En atac, s'ha d'incrementar el grau de efectivitat, ja que en situacions relativament senzilles sota cistella, la pilota es va passejar per l’anella però no va voler entrar.
La propera setmana el CB Cambrils jugarà a la pista del CB Navàs.

Hoquei

Cambrils CH 5 - Capellades HC 1

El Cambrils CH ha iniciat la temporada a casa davant un fort Capellades en el partit que es va disputar aquest passat dijous a la nit. El Cambrils, amb moltes cares noves tant a dins com fora de la pista, ha donat el tret d’inici a una temporada amb moltes expectatives i molt bones sensacions.
El partit es va jugar a un fort ritme des de la xiulada inicial de l’àrbitre del partit i tot i els nervis inicials dels jugadors del Cambrils no es va tardar gaires minuts en agafar el tempo al partit i començar a generar ocasions de gol fins que als cinc minuts i mig de partit, en una jugada de contra atac, el nou jugador del Cambrils Rubén Garcia, va fer pujar al marcador el primer gol del partit (1-0). El Capellades, després d’encaixar aquest gol, va forçar una mica mes la màquina i el partit va entrar en una fase d’anades i vingudes i molt bones jugades per ambdós equips amb grans intervencions dels portes i les defenses. Quan es portaven 14 minuts i mig del partit un fort xut del Capellades i la no visió del porter local Joan Tàsies va fer pujar al lluminós l’empat de l’equip visitant (1-1). El partit, a partit d’aquest instant, va entrar en una fase de més control per part dels dos equips fins que a falta de quatre minuts per la finalització de la primera part, una gran jugada entre els jugadors del Cambrils Albert (Beto) Casals i Víctor Catalan fent una triangulació en molt pocs metres d’espai va acabar en una passada enrere cap al jugador Oriol Borràs que va marcar de fort xut que es va colar al fons de la porteria per sota del porter visitant fent pujar el segon gol del Cambrils deixant el marcador a la primera part en 2-1.
La segona part va començar amb un clar domini de l’equip local i quan es portaven jugats tres minuts de la represa un fort xut del jugador Marcos Serrano va ser desviat subtilment dintre l’àrea pel jugador Rubén Garcia fent pujar el 3-1 al marcador del pavelló. Sis minuts mes tard un dels molts contraatacs del Cambrils, entre Arnau Moragues i Marcos Serrano, va finalitzar en un fort xut d’aquest últim fent pujar el 4-1. El Capellades va intentar, a partir d’aquest quart gol, donar mes rapidesa al seu joc i fruit d’això arribava un penal en contra del Cambrils, penal que el porter local es va encarregar d’aturar. A falta de 8 minuts per la finalització del partit, l’àrbitre va assenyalar falta a favor del Cambrils, per una de les poques entrades que han hagut en tot el partit dignes de ser castigades, sent executada de manera perfecte entre el jugador Arnau Moragues que ha tocat suaument la bola cap a darrera on l’esperava el Robert Mena que fent gala del seu fort xut ha enviat la bola a l’escaire contrari del porter fent pujar el definitiu 5-1 al marcador. A falta de 12 segons per finalitzar el partit la desena falta d’equip del Capellades va donar lloc a una falta directa que va ser executada pel jugador Oriol Borràs i aturada pel porter visitant, que tot i encaixar cinc gols ha evitat que la bola entres a la porteria mes vegades.

Bones sensacions i bons auguris per aquesta nova temporada; la propera jornada el Cambrils CH torna a jugar a casa i ho farà aquest proper divendres dia 26 de setembre a les 21’00 hores contra l’Sferic de Terrassa.