Una trentena de bars i restaurants se sumen a la segona Ruta de la Tapa
![]() |
Roda de premsa de presentació, el passat divendres. D'esquerra a dreta: Àngel Pérez, Xavier Martí, Mercè Dalmau, Jordi Viñes i Jordi Jardí |
Una trentena de bars i restaurants cambrilencs se sumen a la segona Ruta de la Tapa, que es durà a terme del 22 de setembre al 5 d'octubre. La iniciativa, impulsada pel Patronat de Turisme de Cambrils, San Miguel i lAssociació dEmpresaris dHostaleria, oferirà una gran varietat de tapes, des de cuina japonesa fins a la cuina més tradicional cambrilenca, passant pels típics 'montaditos' i la sofisticació de la cuina dautor. Cadascuna de les tapes i la cervesa patrocinadora San Miguel se serviran per 2,50 euros.
El passat divendres a l'Escola d'Hoteleria i Turisme tenia lloc la roda de premsa de presentació. A l'acte hi van assistir l'alcaldessa de Cambrils, Mercè Dalmau; el regidor de Turisme, Xavier Martí; el representant de lAssociació dEmpresaris dHostaleria de Cambrils, Àngel Pérez, i el representant de San Miguel, Jordi Viñes, juntament amb el director de l'Escola d'Hoteleria i Turisme, Jordi Jardí. Tots van felicitar-se per l'organització d'aquesta segona edició, ja que és una nova acció promocional de la gastronomia cambrilenca. A més, tal com van dir, s'han sumat esforços tant des de l'administració com des del sector de la restauració per fer possible aquesta iniciativa.
Els establiments participants són Marro Cafè, El Sorral, La Casa del Vermut, Degustació Daniel Salinas, Lekeitio, La Galera, Txoko Donostiarra, El Colmado, Fonda Montserrat, Ickys, Portus, El Cafè de la Tertulia, Las Cadenas, La Riera, Calypso, La Central, Duomo Pizzeria, Zero Zero Pizzeria, La Taverna del Port, El Pati, La Sacristia del Port, Lizarran, El Moll, Mar de Tierras, Tendències del Mediterrani, Piñas, lOriginal, El Dos, Sushi Hoshi i Casa Macarrilla 1966. Laplicació pel mòbil de la ruta es pot descarregar al web de San Miguel http://www.estamosdetapas.com
S'escollirà la millor tapa i hi haurà sortejos per als participants
Com en la primera edició, la millor tapa es decidirà mitjançant una votació popular entre els participants de la ruta. Després de degustar la tapa, els comensals podran valorar-la del 0 al 5 al fulletó que els facilitaran els establiments. La consumició shaurà de validar amb el corresponent segell.
Entre tots els participants es sortejaran dues entrades a PortAventura i un lot de productes San Miguel. Per participar als sortejos, els consumidors hauran de valorar un mínim de cinc tapes en cinc establiments diferents. Després caldrà que escriguin les seves dades i dipositin la butlleta a una de les urnes situades a les barres dels establiments participants, facilitades per la Guia Only com a col·laboradors de la ruta.
Lestabliment guanyador de la tapa més valorada rebrà una placa commemorativa "Millor Tapa 2014" en representació de lHostaleria de la zona i la possibilitat de participar a la fira de la Tapa de Barcelona al 2015, tal i com va fer el Restaurant Casa Macarrilla 1966 en la darrera edició amb la tapa guanyadora del 2013.