Esports

Set patinadores del CP Cambrils participen al tercer Trofeu d'Iniciació de nivell C i A de patinatge artístic

Per Redacció

Foto de les patinadores que van participar al trofeu. D'esquerra a dreta: Noelia Giménez, Daniela Vallvé, Laia Pallarés, l'entrenadora Judith Vicente, Júlia Pagliano i Judith Carbó

Set patinadores del CP Cambrils van prendre part, el passat cap de setmana, a la 3a convocatòria del Trofeu d’Iniciació de nivell C i A de patinatge artístic. Aquesta competició va tenir lloc a l’Hospitalet de l’Infant i hi van participar prop de dos-cents patinadors de la demarcació de Tarragona.

Les classificacions de les patinadores del CP Cambrils que va participar-hi van ser: en el nivell C; en la categoria de 0-7 anys, Noelia Giménez va pujar al podi al classificar-se en 3a posició, Judith Carbó 6a i Júlia Pagliano 10a; en la categoria de 8-9 anys Laia Pallarés va ser 5a, Daniela Vallvé 7a i Xènia Fortuny 10a. En el nivell A, la patinadora Sara Montull va quedar en 14a posició en la categoria de més de 14 anys.

La 3a convocatòria del trofeu d’Iniciació dels nivells B i certificat, tindrà lloc el proper 27 de setembre a Vila-seca. Per altra banda, aquest cap de setmana 20 i 21 de setembre, la patinadora Núria Besiròvic –en categoria benjamí– i en  José Luis Montull –en categoria aleví– participaran al Campionat de Catalunya  que es disputarà a Mataró.

Comenta aquest article