Xavi Maza suma els seus primers punts al campionat d'Espanya de motociclisme

Xavi Maza i el seu equip al circuit d'Estoril

Després de les dues darreres proves disputades a Albacete, el passat 29 de juny, i a Alcanyís, el 27 de juliol, on el pilot cambrilenc de motociclisme Xavi Maza no va poder puntuar degut a dues caigudes, el passat 14 de setembre, a Estoril (Portugal), Maza va sumar els seus primers quatre punts al campionat d'Espanya de motociclisme.

El cambrilenc va competir al circuit d'Estoril amb una climatologia adversa. El pilot va haver de combinar pneumàtics llisos i de pluja durant els entrenaments lliures i a les cronos. Cal destacar que es van produir nombroses caigudes en totes les categories. De fet, el cambrilenc també va patir una caiguda en els entrenaments sense greus conseqüències. A això se li va afegir la desconeixença del circuit, ja que no havia pogut entrenar anteriorment. Aquest és un dels problemes de l'equip, ja que el seu pressupost no els permet fer almenys un test abans de la cursa. Tot i així, Maza va sortir de la posició 23 i va acabar la cursa en el lloc 12. Amb aquest resultat, el pilot de Cambrils se situa en la posició 22 de la classificació general del campionat.

Tant Maza com el seu equip es mostren satisfets del resultat aconseguit i fan una valoració positiva de l'esforç realitzat, tant físic com econòmic. La propera cita serà el proper 28 de setembre a Xest (València).