Esports

Un renovat CFS Mediterrani es presenta davant de la seva afició

Per Redacció

Plantilla del CFS Mediterrani per a la temporada 2014-2015

L'equip sènior del CFS Mediterrani va iniciar la seva pretemporada, el passat 21 d'agost, amb noves il·lusions i sobretot amb l'objectiu de tornar a ser un dels equips capdavanters de la Primera Divisió. Amb aquest objectiu, l'equip ha patit una reestructuració, tant de jugadors com en l'apartat tècnic. En el capítol de jugadors segueixen set jugadors de la temporada passada: Jordi Borja (porter), Alexis Pereira (defensa i capità), David Medina(ala), Javi Medina (ala), David Romero (ala-pivot), Gerard Marquès (pivot) i Dani Meler (pivot). Les noves incorporacions són Javi Milan (porter) i Fran Cansado (ala-tancament) que tornen al club després d'estar una temporada al Mare Molas de Divisió d'Honor i dos jugadors que provenen del Playas de Salou que són Héctor Trabalon (cierre) i Marc Berzosa (ala).
A nivell tècnic, Lucio Novillo torna a agafar la direcció de l'equip i tindrà com a ajudant a Juanan Jodar. 

Tres partits de pretemporada

Al llarg de les tres primeres setmanes de la pretemporada, l'equip va jugar tres partits amistosos: el primer va ser el passat 28 d'agost contra el CFS Laguna Cambrils de Segona Divisió. Malgrat que el resultat del partit va ser favorable al Mediterrani, 3 a 2, es va comprovar la falta de ritme i d'entesa entre els jugadors fruit dels pocs entrenaments realitzats. Els gols van ser obra de Fran, Javi Medina i David Romero.
El segon partit es va disputar el 4 de setembre contra l'Hospitalet de la Divisió d'Honor. L'equip, que va perdre per 1 a 3, va mostrar una molt bona imatge davant d'un dels millors equips de la categoria. El Mediterrani es va mostrar seriós i ordenat en defensa, però poc efectiu en atac. La falta de condició física de l'inici de la pretemporada va fer que el partit es decantés a favor de l'Hospitalet en els darrers minuts del partit, on el cansament va passar factura als cambrilencs. Van baixar la seva intensitat defensiva i van cometre diversos errors que van ser aprofitats pels rivals per endur-se el triomf. L'únic gol del Mediterrani va ser obra de Fran.
En el tercer partit de la pretemporada, el Mediterrani va rebre la visita del Castellvell, un nou equip a la Primera Divisió. Els cambrilencs van oferir una molt bona imatge, tot i les nombroses absències. Només les errades defensives, la falta de punteria i la bona actuació del porter del Castellvell van evitar que el marcador fos escandalós a favor del Mediterrani. Finalment, 5 a 3 amb gols de: Fran (2), Marc Berzosa (2) i Gerard.

Presentació de l'equip

D'altra banda, el passat dissabte al Palau Municipal d'Esports, l'equip sènior del CFS Mediterrani es va presentar davant de la seva afició amb un partit amistós contra el Catllar At., equip de la Divisió d'Honor. Abans d'iniciar-se el partit, es va fer la presentació de cadascun dels jugadors de la plantilla que van anar saludant a l'afició.

Quant al partit, el Mediterrani es va avançar en el marcador amb un fort xut de Marc Berzosa que va entrar per l'escaire esquerra de la porteria. Tot i això, el conjunt cambrilenc es va mostrar molt nerviós i imprecís en els primers minuts i fruit d'això, el Catllar va capgirar el marcador abans del minut 10 de la primera part. Els moviments a la banqueta i l'entrada de Gerard a la punta de l'atac van donar aire a l'equip local que va endollar-se al partit. El mateix Gerard va aprofitar un rebuig d'una jugada iniciada per ell mateix i va empatar a 2, resultat amb el que es va arribar al descans.
En la segona part, el Mediterrani es va treure de sobre el domini visitant i va començar a jugar de tu a tu. Als cinc minuts de la represa, en una jugada personal d'Alexis que va recollir un rebuig de la defensa va afusellar el porter visitant col·locant el 3 a 2, però pocs intants després arribava l'empat visitant. Tot i el gol encaixat, el Mediterrani va anar a buscar la victòria i a falta de quatre minuts del final, Héctor Trabalon feia el 4 a 3 gràcies a un fort xut des de la mitja distància que va sorprendre el porter visitant. Amb el resultat en contra, el Catllar va tornar a pressionar i va decidir jugar amb el porter jugador, però una gran jugada col·lectiva al primer toc entre els quatre jugadors del Mediterrani van permetre que Dani Meler marqués el 5 a 3 a falta de 50 segons del final. El darrer gol visitant va arribar a falta de 2 segons, deixant el definitiu 5 a 4.

Al final del partit el vicepresident del Mediterrani va entregar una placa al Catllar At. en agraïment a la seva participació en el partit de presentació de l'equip sènior del club.
Bona imatge i bones sensacions de l'equip, tot i que encara s'han de millorar alguns aspectes a nivell col·lectiu de cara a l'inici d'una lliga que es preveu molt disputada per aconseguir una de les dues places d'ascens.

Comenta aquest article