Excel·lents resultats dels regatistes cambrilencs a diverses competicions disputades arreu de Catalunya

Món Cañellas, en la primera posició del podi i Alberto Guillén en la segona del campionat de Catalunya de Làser radial disputat a l'Escala

Un grup de regatistes del Club Nàutic Cambrils van participar, el passat cap de setmana, en diverses competicions arreu de Catalunya, aconseguint uns excel·lents resultats. De fet van pujar al podi en les tres regates en les quals van participar.
Els regatistes de l’equip de làser radial, que van competir al Campionat de Catalunya Làser radial celebrat a l’Escala, van ser Alberto Guillén, Mon Cañellas, Jordi Gil-Vernet, Oriol Oliva i Andreu Vaqué. Una regata amb 55 competidors i molt nivell que els cambrilencs van superar amb molt bona nota. Món Cañellas es proclamava campió, seguit d’Alberto Guillén. El podi el completava Arturo Noguer del Club Nàutic El Balís. La resta de cambrilencs es posicionaven a la taula de la següent manera: Oriol Olvia era 13è, Jordi Gil-Vernet 25è i Andreu Vaqué 36è.

Regata Solete a Vilassar de Mar

Per la seva part, també pujava en primera posició al pòdium en classe Làser 4,7 Leandre Garcia a la 8a Regata Solete, organitzada pel Club Nàutic de Vilassar de Mar. Completaven el pòdium Xavier Perà, de Vilassar de Mar i Aleix Monmany, del Club Nàutic Coma-ruga.

Trofeu Costa Daurada

Finalment l’equip Optimist va prendre part en la darrera regata del Trofeu Costa Daurada, que es va celebrar al Club Nàutic Salou el passat cap de setmana. El podi final també el van ocupar regatistes de Cambrils. Nil Subirats, de grup 1, es feia amb la primera posició, mentre que Alicia Fras era tercera. Guillem Calvet, del Club Nàutic Vilanova, era segon. El cambrilenc Miguel Malo, del Grup 2, quedava segon.
Pel que fa a la classificació general del Trofeu, les posicions més altes van ser per a Nil Subirats, que va ser quart, seguit de Miguel Cairo.