Informació general

La Guàrdia Civil de Cambrils deté tres turistes francesos pel robatori d'una moto aquàtica a Salou

Per Redacció

Imatge de la moto aquàtica robada pels tres turistes de nacionalitat francesa

El passat 3 de setembre, la Guàrdia Civil de Cambrils, amb la col·laboració de la Policia Local de Salou, va detenir tres persones de nacionalitat francesa –una d'elles menor d'edat– pel robatori d'una moto aquàtica a Salou.

Els fets es van produir el passat dimecres a les set del matí quan una patrulla de la Guàrdia Civil de Cambrils va observar una moto d'aigua amb tres persones a bord navegant a gran velocitat per la platja de Llevant de Salou en direcció a una plataforma marina que es troba a cinquanta metres de la platja. Els agents els van requerir que s'apropessin a la sorra per tal d'identificar-los però els turistes no van fer cas i dos d'ells es van amagar darrere la plataforma i el tercer va continuar navegant a gran velocitat.

La patrulla de la Guàrdia Civil va aconseguir que els dos turistes amagats darrere la plataforma finalment s'entreguessin i la Policia Local de Salou va procedir a la seva detenció. El tercer turista, que va abandonar la moto d'aigua a la sorra de la platja, va dirigir-se a l'apartament que ocupava amb els seus companys i la Policia Local de Salou el va localitzar i el va detenir.

De les investigacions es va poder determinar que la moto aquàtica era d'un comerç de Salou que es dedica al lloguer d'aquests vehicles.  Els detinguts, de 17, 18 i 23 anys, estaven de vacances a Salou. El menor d'edat ha passat a disposició de la Fiscalia de Menors i els altres dos detinguts han passat a disposició del Jutjat de Guàrdia de Tarragona.

Comenta aquest article