Esports

El Cambrils United s'endú el derbi local davant el Vilafortuny

Per Redacció

Un moment del derbi cambrilenc de Tercera Catalana, aquest passat dissabte a la tarda

Tercera Catalana

Vilafortuny 0 - Cambrils United 1

El Cambrils United es va endur el primer derbi local de la temporada davant el Vilafortuny, que s'estrenava a Tercera Catalana. Abans d'iniciar el partit es va fer un minut de silenci en record de Jordi Pitarque, el jugador del Reus que va morir fa quatre anys després de patir una aturada cardiorespiratòria. El derbi local, que va generar força expectació, va començar amb un Vilafortuny superior que va tenir fins a tres oportunitats clares de gol i va fallar un penal a la primera part. La segona part del partit va estar dominada pel Cambrils United, que va marcar el gol de la victòria al minut 79 (Pau Martí).

El proper partit del Vilafortuny serà aquest proper diumenge a casa de l'Internacional de Reus. Per la seva banda, el Cambrils United jugarà a casa contra l'Espanya Canonja.


Segona Catalana


FC Cambrils 3 - Canonja 0

El Cambrils va començar la lliga amb una contundent victòria davant la Canonja. L'equip cambrilenc, que afronta la temporada amb el nou entrenador –Antonio Domínguez– i la renovació gairebé completa de la plantilla, va dominar el partit des del primer minut i els tres gols van arribar a la primera part. Els autors dels gols van ser: Erik, al minut 9; Kylian, al minut 31, i Alejandro, al minut 34. A la segona part, els cambrilencs van disposar de dues ocasions més per ampliar el marcador i el Canonja també va tenir dues ocasions clares de gol però Dani Vidal les va aturar.

El proper partit del FC Cambrils serà aquest proper cap de setmana al camp de l'Ampolla.

El FC Cambrils va guanyar el primer partit de lliga davant la Canonja

Comenta aquest article