Esports

Els alumnes dels cursos d'estiu del Club Nàutic celebren la festa final de curs

Per Redacció

Festa final de curs dels alumnes de l'Escola de Vel del Club Nàutic

Els alumnes dels cursos d'estiu de l'Escola de Vela del Club Nàutic van celebrar, la setmana passada, la festa final de curs amb una demostració de tot el que han après aquests mesos. Durant l'estiu, han passat pels cursos 678 persones i 135 xiquets i xiquetes del Casal de Mar, unes xifres molt superiors a les de l'any passat i que animen a l'equip tècnic del club a seguir treballant perquè tothom gaudeixi del mar.

Des del Club Nàutic s'han ofert cursos de vela lleugera, windsurf, caiac o banana, entre d'altres activitats. Enguany el Centre d’interès, l’eix vertebrador dels aprenentatges i les activitats, ha estat l’entorn del Club Nàutic Cambrils amb els diferents tipus de vaixells o els seus regatistes, el Port de Cambrils, el món nàutic o les tradicions marineres, les històries de Cambrils, com la del “Peret i Mandinga”, els peixos o les remendadores, entre d’altres. També han realitzat visites lúdico-culturals a la torre del Port, el Parc dels Pescadors i els Tallers a l’Oficina de Turisme de Cambrils. Un programa que s’ha completat també amb sortides en raquero per iniciar-se en la navegació.

Des del Club Nàutic recorden que l'Escola de Vela està oberta tot l'any i aquells que estiguin interessats en practicar alguna d'aquestes activitats es poden dirigir a les instal·lacions del club i demanar informació.

Comenta aquest article