Informació general

ÚLTIMA HORA: Cambrils per la Independència disposa d'un novè autocar per anar a la manifestació de Barcelona

Per Redacció

Aspecte de la manifestació de l'11S de l'any 2012 a Barcelona

Finalment i a darrera hora d'aquest matí, Cambrils per la Independència disposa d'un altre autocar per anar a la manifestació de l'11S a Barcelona. aquest novè autocar que sortirà de Cambrils, però, ho farà en un horari diferent. Sortirà de l'estació d'autobusos de Cambrils a les 9 del matí i tornarà a les 11 de la nit de Barcelona. És un autobús que farà un doble servei. Després de deixar el primer grup de cambrilencs a Barcelona anirà cap el Catllar a recollir la gent d'aquest municipi del Tarragonès. Per la tarda també farà el doble recorregut i recollirà el grup de cambrilencs a les 11 de la nit. Les persones que vagin en aquest bus podran assistir al concert de finalització de la Diada, al passeig de Sant Joan, a càrrec d'Els Pets, La Gossa Sorda i Sanjosex.
Els tiquets per aquest bus es poden adquirir a finques Recasens i, també, a la parada que Cambrils per la Independència tindrà a la Mostra d'Entitats.

De cara a la manifestació de l'11S s'han esgotat tots els autobusos de Catalunya, fa temps, i els d'altres províncies veïnes. Segons han manifestat des de Cambrils per la Independència, "es podrien contractar autocars que vinguessin de més lluny però serien a preus molt superiors". Cambrils per la Independència ja havia recol·locat 60 persones en autobusos d'altres poblacions i, a banda, tenia una llista d'espera de 70 persones.

Així doncs, seran vuit els autocars que sortiran de Cambrils el proper 11S, sis de Cambrils per la Independència i dos dels Xiquets de Cambrils. Els altres cinc autocars de Cambrils per la Independència sortiran de l'estació d'autobusos de Cambrils, entre 2/4 d'1 i la 1, mentre que els dos autocars dels Xiquets ho faran des de la font del Centenari, al costat del parc del Pinaret, a les 12 h., després de l'actuació que es farà a la plaça de la Vila aquell mateix matí.
En total seran 270 els autocars que sortiran de la Regió 4 (Camp de Tarragona i Priorat) el proper 11S.

Campanya Signa un vot

L'11S acaba la campanya Signa un vot i Cambrils per la Independència anuncia que les darreres signatures de la campanya es recolliran a la Mostra d'Entitats i, també, dalt dels autocars camí de Barcelona.El mateix 11S s'inicia el lliurament del Compromís ciutadà a les autoritats. Es tracta d'un document signat per les entitats, adherint-se a la celebració de la consulta del 9N.

La V es muntarà a partir de les 16 h.

La manifestació de l'11S a Barcelona, la V, es començarà a muntar a partir de les 16 h. En aquests moments ja hi ha més de 400.000 persones inscrites i s'espera superar el nombre d'inscrits de l'any passat a la Via Catalana. Tot i això, Cambrils per la Independència recomana a qui no s'hagi inscrit que ho faci a la pàgina Ara és l'hora.
D'altra banda es recorda que cal portar samarreta groga o vermella a la manifestació de Barcelona. Cambrils per la Independència disposa d'algunes talles de la samarreta que l'ANC ha fet per la manifestació i les posarà a la venda aquest proper diumenge a la Mostra d'Entitats. D'altra banda, l'hipermercat Esclat també en ven.

Comenta aquest article