Societat

Arriba la 23a edició de la Nit del Foc

Per Redacció

La plaça de la Vila plena de gent, en la Nit del Foc de l'any passat

Demà dissabte, 6 de setembre, el Barri Antic de Cambrils tornarà a ser l'escenari d'una edició més de la Nit del Foc de Cambrils. La festa s'ha anat configurant durant els seus més de vint anys d'existència i arriba a la seva 23a edició amb una programació consolidada i que atrau moltíssima participació pel seu caràcter popular, divers i espectacular.
Organitzada per la Colla gegantera Tota l'Endenga i pel departament de festes de l'Ajuntament de Cambrils, són molts els col·laboradors que han sumat i sumen esforços en la seva organització que fa d'aquesta nit un moment molt especial al calendari festiu cambrilenc.

Correfoc pels carrers estrets del Barri Antic

Les colles participants en el correfoc que començarà a la plaça de la Vila són les següents: Ball de Dimonis Botafocs de Castelló (Plana Alta), Ball de Diables Els 7 Pecats Capitals de La Pobla de Mafumet (Tarragonès), Dimonis Som i Serem d'Alcarràs (Segrià), Colla de Diables Bèsties Feréstegues de Balaguer (La Noguera), Ball de Diables de Banyeres del Penedès (Baix Penedès), Colla de Ball de Diables Els Cagarrieres de Cambrils i la Galera de Cambrils, Grup de Timbalers Cop de Cap de Cambrils, el Lluert de Cambrils i La Farnaca de Cambrils. Com cada any, es farà el correfoc pels carrers del Barri Antic i s’acabarà a la plaça del Setge, amb l'espectacle pirotècnic, cap a les 23.30 hores. Després de l’espectacle, a partir de la mitja nit, hi haurà concert al parc del Pinaret amb l'Orquestra Mitjanit i PD Patu.

Correfoc infantil

Abans de l'espectacle de la nit, a la tarda tindrà lloc una nova edició del correfoc infantil a la plaça de la Vila. Hi participaran el Ball de Diables Infantil de La Pobla de Mafumet (Tarragonès), Colla Infantil dels Diables de Cervera Carranquers (Segarra) i Diables infantils Els Cagarrieres de Cambrils. Seguidament se servirà coca i xocolata per a tota la canalla.

Comenta aquest article