Esports

Ivan Cervantes manté el lideratge al campionat d'Espanya d'enduro després d'una nova victòria a Navarra

Per Redacció

Ivan Cevantes durant la prova disputada a Larrión (Navarra)

El passat diumenge 31 d'agost, el pilot cambrilenc Ivan Cervantes competia en la quarta prova del campionat d'Espanya d'enduro, a la localitat navarresa de Larrión. Es tractava de la primera prova de l'any que es disputava en una única jornada i a més, aquesta localitat s'estrenava com a seu d'una cursa del campionat. Per tant, era un nou terreny per a tots els pilots. Per al cambrilenc, a més, era una prova especial per comprovar com estava físicament després de la seva lesió al peu.

La visita a Navarra va ser molt positiva per a Cervantes ja que va aconseguir guanyar en la seva categoria i va ser segon en escratx, però el més important va ser que a nivell físic i de ritme va respondre molt bé. Els seus rivals van pilotar a un alt nivell en la lluita per la victòria absoluta. Cervantes es va imposar a Jonathan Barragán i Oriol Mena, mentre que Barragán va vèncer en escratx.

Després d'aquests resultats, Ivan Cervantes segueix sent més líder de la categoria i de la classificació general del campionat d'Espanya. A més, a nivell físic el cambrilenc es troba molt recuperat per encarar la darrera prova del campionat del món que es disputarà a Brioude (França), els dies 13 i 14 de setembre.

Comenta aquest article