Esports

Cinc posicions de podi per als Vogadors cambrilencs a la regata de Roses

Per Redacció

La tripulació absoluta masculina va quedar en la segona posició

Aquest passat diumenge es va disputar la 6a regata de la XII Lliga Catalana de Llagut a la badia de Roses (El Baix Empordà). Els Vogadors, com tota aquesta temporada, van participar en set categories diferents i els resultats assolits van ser força satisfactoris amb una victòria, quatre segones posicions, una quarta i una cinquena posició.  

A la categoria absoluta, la tripulació masculina, després de fer el segon millor temps a la mànega classificatòria, va disputar una bona regata amb els finalistes i finalment i va entrar en 2a posició final per darrere de Rem Santa Cristina i per davant de CN Flix i Rem Badalona “A”.
Les noies, per la seva part, van fer una mala cronometrada que les va fer fora de la final A per molt poc temps, i un cop a la final B, es van imposar amb claredat CNatació Badalona, CN Bétulo i CN Flix, fent-se amb la 5a posició final.

En categoria veterana, l’equip masculí va tornar a guanyar, imposant-se a CNatació Badalona, CR Arenys i Capgrossos de Mataró, després d’haver fet el segon millor temps a la mànega classificatòria. En canvi, la tripulació femenina, van repetir idèntic resultat a la cronometrada i a la final, arribant en segona posició final per darrere de Rem Badalona i superant a CNatació Badalona i AVBM Torredembarra.

Bons resultats a les categories inferiors

A les categories inferiors, els resultats van ser molt bons ja que van en categoria juvenil, la tripulació femenina, va entrar en una final molt disputada, a unes centèssimes de CN Flix, i superant a CNatació Badalona.
Per la seva part, la tripulació cadet masculí, després de fer el millor temps a la mànega classificatòria, va fer molt bona final, entrant en 2a posició per darrere també de CN Flix i superant a CNatació Badalona i CN Móra d’Ebre. Finalment, els més petits, en final directe, van fer el 5è millor temps, entrant en darrera posició.

A manca d’una regata, la tripulació veterà masculí te pràcticament guanyada la Lliga ja que disposa d’una diferència de 4 punts amb CNatació Badalona, i, en categoria absoluta, tant la tripulació masculina com la femenina lideren la classificació a molt poc dels seus perseguidors, cosa que posarà emoció a la propera regata d’aquest proper diumenge a Lloret, que posarà fi a aquesta Lliga que està sent molt igualada a la majoria de categories.

Comenta aquest article