Cultura

Ainhoa Arteta, Rosario Flores, Ana Torroja, Al Jarreau i Roberta Flack seran els protagonistes de "Les Nits de Bonmont 2006"

Per Lluís Rovira i Barenys



Miquel Anguera i Josep M. Pont en el moment de descobrir el cartell del cicle de concerts d'enguany
L'Associació Nits de Bonmont va presentar, el passat divendres 26 de maig, la tercera edició de "Les Nits de Bonmont", un cicle de concerts que s'iniciarà el proper 14 de juliol i finalitzarà l'11 d'agost. Els artistes que enguany desfilaran per l'escenari de Bonmont abasten una diversitat de gèneres.

La primera actuació serà la de Roberta Flack el 14 de juliol, que presentarà el seu darrer treball "Songs from de Neigborhood", a més de repassar la seva llarga trajectòria musical. El 22 de juliol és el torn d'Al Jarreau, guanyador de 5 Grammys i considerat una de les veus més vives del rhythm&blues. El 29 de juliol actuarà la soprano Ainhoa Arteta acompanyada de l'Orquestra de l'Acadèmia del Gran Teatre del Liceu. El següent concert serà el de Rosario Flores, el 5 d'agost, que presentarà el seu vuitè disc recentment publicat "Contigo me voy". Tancarà el cicle de concerts la cantant Ana Torroja, que interpretarà les cançons de Mecano en un concert complet per primer cop en catorze anys. Aquesta actuació d'Ana Torroja serà una de les primeres cites de la gira "La fuerza del destino".

Les localitats es posaran a la venda a partir del 15 de juny a uns preus de 35, 55 i 80 euros, segons la ubicació. Les entrades es podran adquirir al Telentrada de Caixa Catalunya o bé a les recepcions dels clubs de golf Bonmont i Reus Aigüesverds. El pressupost de "Les Nits de Bonmont" d'enguany és d'un milió d'euros.

Major aforament

Els concerts d'enguany se celebraran en un amfiteatre que actualment s'està habilitant dins el recinte del camp de golf de Bonmont. Aquesta nova estructura millorarà les prestacions en sonoritat i amb visibilitat i permetrà augmentar l'aforament de les 1.200 localitats d'anys anteriors a les 1.600 localitats que hi haurà enguany.

L'acte de presentació del cicle de concerts d'enguany va anar a càrrec de Josep M. Pont –director general de Med Group–, Òscar Iniesta –director de les Nits de Bonmont– i Miquel Anguera –alcalde de Mont-roig del Camp i president de l'Associació Nits de Bonmont–.
L'Associació Nits de Bonmont es va crear l'any 2005, formada pels ajuntaments de Mont-roig del Camp, Pratdip, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant junt amb Med Group i Promicsa. Enguany s'hi han adherit tres nous ajuntaments que són els de Montbrió del Camp, l'Ametlla de Mar i Tivissa.

Comenta aquest article