Informació general

Més de 60 entitats cambrilenques participaran a la 8a Mostra d'Entitats

Per Cristina Sierra

La regidora de Relacions Cíviques amb els membres de les diferents entitats cambrilenques que participaran a la Mostra

Aquest proper diumenge 7 de setembre, el Parc del Pescador acollirà la 8a Mostra d'Entitats, que enguany compta amb la participació de 63 associacions. Com l'any passat, la Mostra se celebrarà de les 17 a les 22 hores i s'han programat un seguit d'activitats dirigides tant a petits com a grans. La regidora de Relacions Cíviques –Laura Mellau– va presentar, ahir al matí, el programa de la vuitena edició acompanyada dels representants de l'Associació de Veïns del Molí de la Torre, l'Associació de Trastorn Bipolar de les comarques de Tarragona i la nova associació New Gospel Cambrils.

La regidora va manifestar que la mostra "no deixa de ser un aparador de tot el que es fa durant l'any a Cambrils. Les entitats aprofiten per donar-se a conèixer i buscar nous socis, però també aprofiten per relacionar-se entre les mateixes entitats per poder tirar endavant reptes conjunts". Mellau va mostrar la seva satisfacció per l'augment de les entitats participants a la Mostra (15 més que l'any passat) i va fer una crida als cambrilencs perquè visitin l'espai i coneguin les diferents associacions.

Noves entitats

Aquest any la Mostra compta amb noves entitats que hi participaran com el Ball de Valencians, New Gospel Cambrils, Amigats, l’Associació Multigeneracional de Músics i Autors Musicals de Cambrils, el Casal Popular, l’Associació pel Canvi Social i Democràtic, l’Assemblea Nacional Catalana (territorial de Cambrils), Cambrils Deep House, l’Associació d’Artesans de Cambrils (MART) i l’Associació de teràpia i activitats assistides amb animals “4 Potes”. A més, enguany també s’hi han inscrit entitats amb anys d’història a Cambrils que no havien participat en les edicions anteriors, com l’associació sociocultura Tarbia, l’ONGD Ixmucané o GARAB.

Per altra banda, cal destacar algunes de les activitats que es faran durant tota la tarda al Parc del Pescador, com la ballada country, l'actuació del cor gospel Blaus de Mar, l'actuació musical de Mario Olivo, titelles infantils o la xerrada "Recuperant el nivell de funcionalitat en el trastorn bipolar?".

Per últim, la regidora de Relacions Cíviques va apuntar que Cambrils compta amb més de 200 associacions i, cada any la xifra va incrementat, ja que enguany s'han inscrit 13 noves entitats.

Comenta aquest article