Esports

El Cambrils United es posa a punt amb una renovada plantilla i amb nou entrenador

Per Ferran Tuset

El Cambrils United va perdre contra el Catllar, el passat 15 d'agost, pel resultat de 2 a 1

L'equip amateur del Cambrils United 2014-2015 tindrà nombroses novetats a la seva plantilla. Només set dels 52 jugadors que van jugar la temporada passada continuaran a l'equip. Aquests són Àlex Fernández, Javier Pérez, Jordi Díaz, Franqui Invernón, Alberto García, Enric Lizano i Álvaro Estévez. A aquests se li sumaran les altes dels juvenils del club Javi Fernández i Eudald –tots dos porters–, Simón, Cesc, Edu Sosa i Guti. Així com Francesc i Thiago i del FC Cambrils, Víctor Reales. També es preveu incorporar un central i un davanter, encara per determinar. Tots ells a les ordres del nou míster, el cambrilenc Jordi Bargalló.

Pel que fa a la pretemporada, fins al moment, el Cambrils United ha disputat quatre partits: el passat 9 d’agost, l'equip va perdre per 1 a 3 davant del Sant Pere i Sant Pau amb gol de Jordi Díaz i, el 15 d’agost, el Cambrils United perdia per la mínima, 1 a 2, contra el Catllar amb gol del jugador Franqui. El cap de setmana del 23 i 24 d’agost, l’equip va jugar un quadrangular a Camp Clar, juntament amb l’España Canonja i el Bonavista i el Camp Clar. L'equip cambrilenc va encaixar dues derrotes i va quedar com a darrer classificat del torneig. Va perdre contra el Camp Clar, pel resultat d'1 a 0, i contra el Bonavista, per 2 a 1. El gol de l'United el va fer Eduardo Sosa. Aquest proper diumenge 31 d'agost, a l'estadi cambrilenc, l'equip tornarà a enfrontar-se al Camp Clar.


Nou horari dels partits
 
D’altra banda, aquesta temporada també hi haurà canvi d’horari en la disputa dels partits, ja que el Cambrils United ha traslladat els partits als diumenges a les 11.45 hores.
Com a novetats, en el grup 2 de la Tercera Catalana hi haurà el Vilafortuny i l’Internacional de Reus que van aconseguir l’ascens de categoria i La Selva del Camp que va descendir de la Segona Catalana. Faltarà el Camp Clar que va pujar de categoria a la Segona.

Comenta aquest article