Informació general

Usuaris del pavelló es queixen de la presència de cucs i paneroles a les dutxes

Per Cristina Sierra

 
 
 Els cucs i les paneroles han aparegut en les darreres setmanes a les dutxes del pavelló
Usuaris del Palau Municipal d'Esports han expressat a revistacambrils.cat el seu malestar per la presència de cucs i paneroles a les dutxes de les instal·lacions. Segons ha explicat una usuària, aquests insectes han aparegut en les darreres setmanes a les zones properes a les dutxes i els usuaris ja han alertat de la seva presència als treballadors del pavelló.

Des de l'àrea d'Esports han explicat que els treballs de desinfecció, desinsectació i desratització es compleix tot l'any tal com marca la llei. De fet, la neteja i desinsectació es fa mensualment, segons s'estableix al pla d'autocontrol, i la darrera actuació es va fer el passat 7 d'agost. Des d'Esports han apuntat que les actuacions anteriors es van fer el 8 de juliol, el 10 de juny i el 8 de maig i han volgut emfatitzar que s'està complint estrictament amb la normativa de neteja de les instal·lacions.

Pavelló tancat per manteniment

Per altra banda, de l'1 al 13 de setembre es tancarà el Pavelló Municipal per fer les tasques de manteniment que es fan anualment. Des de l'àrea d'Esports han explicat que una d'aquestes accions serà la neteja i desinfecció exhaustiva de les canaletes, que sempre es fa un cop a l'any.


Comenta aquest article