Societat

L'acte solidari per Jordi Sànchez aconsegueix recaptar 1.300 euros destinats a la seva recuperació

Per Cristina Sierra

La Colla Tracatrà va organitzar el Vermut Electrònic Solidari al passeig de Francesc Macià

El passeig de Francesc Macià va acollir, ahir, el Vermut electrònic solidari per recaptar diners per a la recuperació de Jordi Sànchez. La Colla Tracatrà, colla del carnaval on hi participa el cambrilenc, va organitzar la jornada que va aconseguir recaptar uns 1.300 euros que es lliuraran properament a la família de Jordi Sànchez. A més, segons ha explicat Ricard Domenech a revistacambrils.cat, a la barra del bar hi havien unes guardioles on es podien dipositar diners que també es destinaran a la recuperació del cambrilenc.

Els actes van començar a les 12 del matí amb l'actuació del coro rociero "Esencias del sur" i van continuar amb el concert del grup cambrilenc Zero. A la tarda, els dj's Danny Gómez i Joan Monty van ser els encarregats de posar música a l'acte solidari. Durant la jornada es van vendre plats de fideus rossos, musclos i begudes i també es va fer el sorteig d'una samarreta del futbolista cambrilenc Joan Oriol, un dinar a Ca l'Amadeu, a Vilanova d'Escornalbou, un lot d'electrodomèstics, un tall de cabell, 50 tiquets del pàrquing de la plaça del Pòsit i dos gintònics Premium al Cafè de la Tertúlia.

Tal com ha manifestat Domenech, "l'acte va anar molt bé, no ens esperàvem que vingués tanta gent, ens va sobtar moltíssim i estem molt contents d'haver pogut ajudar el Jordi". De cara als propers mesos, la Colla Tracatrà organitzarà un altre acte solidari per recaptar més diners per a la recuperació del cambrilenc.


L'acte solidari es va celebrar davant El Cafè de la Tertúlia

Actuació del grup cambrilenc Zero, ahir al migdia

Comenta aquest article