Societat

Els comerciants fan una valoració molt positiva de la Fira Rebaixes

Per Cristina Sierra

La Fira es va celebrar a la façana marítima del port

La Unió de Botiguers va organitzar, aquest cap de setmana, una nova edició de la Fira Rebaixes, que ha tingut una molt bona acollida. Com cada any, la fira es va instal·lar al llarg de la façana marítima del port i també hi van haver comerços dels carrers del port que van aprofitar per muntar una parada del seu comerç i oferir productes com roba, sabates, jocs o objectes per la llar amb descomptes molt importants. Cal dir que a la façana marítima s'hi van instal·lar un total de 67 carpes, quatre carpes més que l'anterior edició.

La dinamitzadora comercial de la Unió de Botiguers –Sílvia Coll– ha explicat a revistacambrils.cat que els comerciants estan molt satisfets amb aquesta edició ja que "és dels anys que hi ha hagut més públic i la gent ha comprat molt. És de les vegades que estem més contents per com ha anat la fira". Coll també ha destacat que el fet que el temps no fos del tot bo per anar a la platja va ajudar a incrementar les vendes. "La gent sortia més a passejar i s'aturava a mirar els productes i llavors compraven. També les botigues que van instal·lar la parada al carrer han mostrat la seva satisfacció, ja que durant els dos dies van vendre molt més", ha afirmat.

La propera acció comercial que prepararà la Unió de Botiguers serà la campanya de Nadal, que es començarà a moure a partir del mes d'octubre.


Aspecte de la Fira de Rebaixes, ahir a la tarda

Comenta aquest article