Esports

El FC Cambrils afronta una nova temporada amb nou entrenador i la renovació gairebé completa de la seva plantilla

Per Ferran Tuset

El FC Cambrils i el Salou van disputar un partit de pretemporada, ahir al vespre

El FC Cambrils s'ha posat en marxa de cara a afrontar la temporada 2014-2015 i enllestir la confecció d'una nova plantilla amb un nou entrenador. El nou míster és Antonio Domínguez, conegut a Cambrils per haver entrenat l'Oleastrum el 2008, i l'United, el 2011. Domínguez també ha entrenat al Valls a 1a Catalana, al Torreforta a Preferent, a més del Vila-seca i Bonavista i, també, ser el coordinador de futbol a la Canonja.
Pel que fa a la plantilla només hi ha confirmada la continuïtat de quatre jugadors de l'any passat: Sergio Reales, Àlex Saura, el porter Daniel Vidal i William da Costa. Pel que fa a la resta de jugadors cal apuntar com a altes a Josu Rigal i Rubén García, provinents de la Floresta; Leonardo Sosa, procedent de l'Ampolla, Robert Cubells, procedent del Reddis, i Èric González, Kylian Quevedo i Manuel Abril. Hi han jugadors a prova i la plantilla encara no està tancada.

-Primer amistós de la temporada
FC Cambrils 2 - Salou 2


El FC Cambrils va disputar, ahir el seu primer partit de la pretemporada i ho va fer davant el Salou, equip de la Tercera Catalana. Amb una rotació constant de jugadors, el FC Cambrils va anar de menys a més. El Salou es va avançar al marcador i es va arribar a la mitja part amb el resultat de 0 a 1. A la segona part, amb un millor joc dels cambrilencs, es va donar la volta al partit. El Salou aconseguia empatar, al darrer moment, al transformar un penal. Els gols del FC Cambrils van anar a càrrec de Samu i Williams.

Aquest proper cap de setmana el FC Cambrils té dos partits, tots dos fora de casa. El dissabte juga a Reus contra els juvenils del Reus Deportiu i el diumenge a casa de l'Hospitalet. El següent partit a casa serà el dimecres 27 d'agost contra el Reddis i el dissabte 30 d'agost disputarà el darrer partit de pretemporada, també a casa, davant l'Andorra.
El primer cap de setmana, el dissabte 7 de setembre, comença la lliga i el primer partit del FC Cambrils serà a casa davant la Canonja. El primer desplaçament, la setmana següent, serà al camp de l'Ampolla.

Comenta aquest article