Cultura

El passeig de les Palmeres acollirà, aquest divendres, la primera edició del festival de rock Musikastrum

Per Cristina Sierra

Laura Mellau, Erik López i Iris Gutiérrez van presentar, ahir al matí, la primera edició del Musikastrum

El passeig de les Palmeres acollirà, aquest divendres a la nit, la primera edició del festival de rock Musikastrum, que comptarà amb la participació de sis grups locals. Ahir al matí, la regidora de Joventut –Laura Mellau– i els representants de l'Associació de Músics de Cambrils –Erik López i Iris Gutiérrez–  van presentar el festival que té l'objectiu de "recuperar l'esperit" de la mostra de rock que es feia fa uns anys a Cambrils.

El Musikastrum, que ha rebut un aportació municipal de 4.000 euros, començarà a les 21 hores i acabarà a les 3 de la matinada. Els grups locals que hi participaran són: el quartet de rock fusió Euler; els Udols, que han tornat als escenaris després de 17 anys; el heavy metal de Languedoc; el punk rock de Deluto; el grup DFA i el grup Zero, una formació molt jove que ja va tocar al concert jove de la Fira d'enguany. Tota la informació del festival es pot consultar a la seva pàgina de Facebook.

Inici d'un nou cicle

La regidora de Joventut va agrair a l'associació la nova iniciativa que s'ha emmarcat en les activitats del Pla Municipal de Joventut 2012-2015 per donar cabuda als grups cambrilencs. Mellau també va explicar que quan es va deixar de fer el Cambrirock no va ser per manca de pressupost, sinó que va ser la pròpia associació qui va decidir aturar el festival perquè no tenien temps per organitzar-ho. En aquest sentit, Erik López va apuntar que amb el Musikastrum s'inicia un "nou cicle" i des de l'associació s'ha preparat amb molta "il·lusió".

"Els grups que hi participen estan molt il·lusionats perquè el passeig de les Palmeres és on va començar el Cambrirock i volem recuperar aquest esperit. El Cambrirock era un festival de referència a nivell estatal i estic molt orgullós de la repercussió que va tenir, hi havien molts grups que volien venir", va manifestar.

Comenta aquest article