El Club Atletisme Cambrils aconsegueix set medalles en la darrera jornada dels campionats territorials a l'aire lliure

L'atleta cambrilenca Sílvia Gutiérrez en un moment de la prova de 200 metres tanques aquest passat cap de setmana
A la darrera jornada dels campionats territorials a l’aire lliure van participar 12 atletes del Club Atletisme Cambrils que van assolir 7 medalles més: 2 d’or, 4 d’argent i 1 de bronze.

El Pau Gimeno va ser l’atleta més destacat en aquesta faceta, ja que va guanyar l’or als 60 metres llisos i l’argent al llançament de pilota i als relleus 4 x 200 junt amb l’Adrià Triviño, el Borja Villaverde i l’Oriol Bargalló.

Una altra dada destacada va ser el nou rècord de Cambrils a la categoria infantil a càrrec de la Sílvia Gutiérrez a la prova dels 200 metre tanques. Amb una marca de 37”53, millorava els 38”1 de la Judith Codorniu. A més, pujava al tercer graó del pòdium. Posteriorment va sumar una medalla d’argent al relleu 4 x 200 amb la Tània Borrero, la Iara Masaguez i la Inés Moya. Les altres dues medalles van anar a càrrec de dos atletes cadets. El Carlos Martínez va guanyar els 600 metres llisos i l’Elisa Laguna va ser segona als 300 metres tanques. Ambdós ho van fer millorant els seus registres personals.

Un cop acabats els campionats territorials, els atletes locals van acabar en segona posició al medaller final, assolint un total de 37 medalles, que representa el 15% del total de les medalles en joc.

Una magnífica estadística que ha de tenir continuïtat en les properes setmanes, amb la disputa dels Campionats de Catalunya de les diferents categories. 15 atletes de les categories aleví, infantil i cadet han assolit marques mínimes de participació.