Societat

Èxit de participació a l'acte solidari per Ana Navarro

Per Ignasi Martí, Cristina Sierra

La jornada solidària es va fer al parc del Nou Cambrils, aquest passat dissabte

Aquest passat dissabte, al parc del Nou Cambrils, va tenir lloc la segona jornada destinada a recaptar fons per a la recuperació de la cambrilenca Ana Navarro, afectada per la malaltia de Lyme crònic, una malaltia molt minoritària que necessita d'un tractament especial a Bèlgica. Tal com ha explicat el germà d'Ana Navarro –Albert Navarro– a revistacambrils.cat, la jornada va ser tot un èxit i es van aconseguir prop de 6.000 euros. "Volem donar les gràcies a la gent que va participar en tots els actes i a les persones que van donar donatius, en especial a l'associació de Fibromiàlgia de Cambrils. Fem una valoració molt bona perquè fins fa quatre dies no arribàvem a pagar el tractament i ara tenim una mica més de marge", ha manifestat.

La jornada

Els actes van començar a les 10 del matí amb la bicicletada popular organitzada per l'entitat cambrilenca "BTTorrats", que va transitar per diferents carrers del municipi però que la Policia Local va fer escurçar i la família encara no sap el motiu. "El recorregut es va escurçar una hora i mitja i no sabem per què", ha apuntat Albert Navarro. Al migdia va començar l'ambientació musical i servei de bar i barbacoa ofert per un important grup de voluntaris que van treballar-hi tot el dia. També es va celebrar el dinar popular, que va servir tres paelles d'arròs.

A la tarda va començar a haver-hi la màxima afluència de veïns, just quan van començar les animacions. Per als xiquets i xiquetes es va fer la festa de l'escuma i després, es van iniciar els concerts musicals. El primer grup a pujar a l'escenari del Centre Cívic va ser Klave, que van oferir al públic la seva rumba. Posteriorment, va ser el torn de la cambrilenca Bali Cejas, que va fer ballar d'allò més als assistents al parc. Abans de començar les actuacions dels grups de rock, hi va haver una actuació del grup de timbalers Cop de Cap. Acte seguit, els R.S.K., Udols, Chisourray i Kota Zero van animar la nit coincidint amb la màxima afluència d'assistents. El grup que havia de tancar les actuacions, els Hell Viuda, no va arribar a tocar per problemes amb un amplificador i es va suspendre el concert. Un cop represa l'ambientació musical, i passades les dues de la nit, una dotació de sis Mossos d'Esquadra va posar punt i final a l'esdeveniment, ja que, segons ha explicat Albert Navarro, "algun veí es va queixar i els mossos ens van demanar educadament que comencéssim a recollir
".

Comenta aquest article