Esports

El cambrilenc Joan Oriol fitxa pel Blackpool de la segona divisió anglesa

Per Cristina Sierra

Joan Oriol amb la samarreta del Blackpool

El cambrilenc Joan Oriol ha fitxat pel Blackpool de la segona divisió anglesa, després d'un any jugant a l'Osasuna. El futbolista, de 27 anys, ha firmat el contracte per un any, amb opció d'ampliar-lo dos anys més. El passat divendres, Oriol va passar el control mèdic a les instal·lacions del Blackpool i dissabte ja va jugar el partit de pretemporada contra el Burnley.

En declaracions a revistacambrils.cat, el cambrilenc ha mostrat la seva satisfacció per haver fitxat pel club anglès. Segons ha explicat el futbolista, "tenia un contracte de dos anys més amb l'Osasuna però jo no em volia quedar perquè la temporada anterior vaig jugar pocs minuts –11 partits–. Amb aquest nou contracte milloro esportivament perquè la "championship" no es pot comparar amb la segona divisió d'aquí i també milloro econòmicament. Per mi és un pas poder anar a jugar amb el Blackpool".

Joan Oriol també ha apuntat que l'acord amb l'equip anglès va arribar després de cinc dies de negociacions. A hores d'ara, el cambrilenc ja està entrenant amb els seus nous companys d'equip i dissabte disputarà el seu primer partit de lliga.

Comenta aquest article